Iedereen een Carlosmomentje

Klein gebaar, groot geluk

Prijs € 20,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jaap Bressers

Paperback | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bijdragen aan een betere en leukere wereld klinkt groot en ingewikkeld. Toch is Jaap Bressers ervan overtuigd dat mensen veel meer kunnen dan ze denken. Hij moest er, zoals hij zelf zegt, zijn nek voor breken om deze waardevolle les in het leven te ontdekken. Gelukkig kan dat nu ook een stuk simpeler, bijvoorbeeld door dit boek te lezen. Jaap laat zien hoe jij zelf met plezier een bijzondere bijdrage kan leveren. Hij noemt dit het Carlosmomentje: een op het oog klein gebaar dat voor een ander van grote waarde is. Op een aanstekelijke manier en gelardeerd met persoonlijke verhalen legt hij uit wat een Carlosmomentje is en hoe jij er zelf mee aan de slag kunt. Je hoeft er niet harder voor te werken, maar gewoon de dingen te doen waar jij zelf energie van krijgt en die je met een glimlach doet. Daarmee beteken je iets voor een ander. Dat is wat Jaap de kracht van het kleine noemt. -Van de auteur van de bestseller Waar een wiel is, is een weg (meer dan 25.000 exemplaren verkocht).-Het eerste klimaatpositieve boek ter wereld: zo milieuvriendelijk geproduceerd dat het zelfs als je het in de kast laat staan al bijdraagt aan een beter milieu. Maar je doet jezelf (en anderen) een groot plezier door het ook lekker te lezen. Simpel & leuk Trefwoorden: Wereld verbeteren bijdrage plezier persoonlijke ontwikkeling geluk gebaar waarde energie Carlosmoment Jaap Bressers helpen delen handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaap Bressers
Uitgever
Anderz
ISBN
9789462961197
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Bijdragen aan een betere en leukere wereld klinkt groot en ingewikkeld. Toch is Jaap Bressers ervan overtuigd dat mensen veel meer kunnen dan ze denken. Hij moest er, zoals hij zelf zegt, zijn nek voor breken om deze waardevolle les in het leven te ontdekken. Gelukkig kan dat nu ook een stuk simpeler, bijvoorbeeld door dit boek te lezen.



Jaap laat zien hoe jij zelf met plezier een bijzondere bijdrage kan leveren. Hij noemt dit het Carlosmomentje: een op het oog klein gebaar dat voor een ander van grote waarde is. Op een aanstekelijke manier en gelardeerd met persoonlijke verhalen legt hij uit wat een Carlosmomentje is en hoe jij er zelf mee aan de slag kunt. Je hoeft er niet harder voor te werken, maar gewoon de dingen te doen waar jij zelf energie van krijgt en die je met een glimlach doet. Daarmee beteken je iets voor een ander. Dat is wat Jaap de kracht van het kleine noemt.



-Van de auteur van de bestseller Waar een wiel is, is een weg (meer dan 25.000 exemplaren verkocht).



-Het eerste klimaatpositieve boek ter wereld: zo milieuvriendelijk geproduceerd dat het zelfs als je het in de kast laat staan al bijdraagt aan een beter milieu. Maar je doet jezelf (en anderen) een groot plezier door het ook lekker te lezen.



Simpel & leuk



Trefwoorden: Wereld verbeteren bijdrage plezier persoonlijke ontwikkeling geluk gebaar waarde energie Carlosmoment Jaap Bressers helpen delen handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaap Bressers
Uitgever
Anderz
ISBN
9789462961197
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208