Iedereen aan de robot! (e-Book)

Hoe robots onze economie en democratie gaan redden

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marcel Bullinga

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We zijn nu nog welvarend, maar onder de oppervlakte broeit het. De economie is stuk, de overheid schiet tekort en het internet is een monopoliemachine geworden. Robots gaan de toekomst hoe dan ook op z’n kop zetten. Maar welke kant gaan we op door deze revolutie? Toekomst 1: de robots maken de allerrijksten nog rijker en machtiger. Toekomst 2: de robots maken ons allemaal rijker en onafhankelijker. We hebben maar één historische kans om het slim aan te pakken, en dat is nu. In Iedereen aan de robot! laat Marcel Bullinga op prikkelende wijze zien met welke uitdagingen we de komende jaren te maken krijgen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat robots bijdragen aan een hoopvolle toekomst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcel Bullinga
Uitgever
Volt
ISBN
9789021412801
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
648602 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
409

Beschrijving

We zijn nu nog welvarend, maar onder de oppervlakte broeit het. De economie is stuk, de overheid schiet tekort en het internet is een monopoliemachine geworden.

Robots gaan de toekomst hoe dan ook op z’n kop zetten. Maar welke kant gaan we op door deze revolutie? Toekomst 1: de robots maken de allerrijksten nog rijker en machtiger. Toekomst 2: de robots maken ons allemaal rijker en onafhankelijker. We hebben maar één historische kans om het slim aan te pakken, en dat is nu.
In Iedereen aan de robot! laat Marcel Bullinga op prikkelende wijze zien met welke uitdagingen we de komende jaren te maken krijgen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat robots bijdragen aan een hoopvolle toekomst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcel Bullinga
Uitgever
Volt
ISBN
9789021412801
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
648602 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
409