I Am (e-Book)

Woorden met helende kracht

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Susan Shumsky

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren! I AM bevat de in de praktijk bewezen, niet-conventionele manieren van spirituele heling, die wereldwijd al bij miljoenen mensen positieve veranderingen teweeg heeft gebracht. Met I AM doe je een beroep op je innerlijke kracht en spreek je je volmaakte levensenergie die je bent aan. Op deze manier manifesteer je wat je in je dromen voor je ziet. Ontvang nu een gratis cursus! Haal zoveel mogelijk uit I AM met de bijbehorende vijfdaagse online cursus waarin je leert hoe je het boek zo optimaal mogelijk kunt inzetten voor jouw eigen heling en die van anderen. Zo ga je direct aan de slag met de helende woorden. Wanneer je het boek aanschaft, ontvang je ook de inlog voor de gratis online cursus bij I AM, aangeboden door de I AM Academy.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Shumsky
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020216790
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
293760 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182

Beschrijving

I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

I AM bevat de in de praktijk bewezen, niet-conventionele manieren van spirituele heling, die wereldwijd al bij miljoenen mensen positieve veranderingen teweeg heeft gebracht. Met I AM doe je een beroep op je innerlijke kracht en spreek je je volmaakte levensenergie die je bent aan. Op deze manier manifesteer je wat je in je dromen voor je ziet.

Ontvang nu een gratis cursus! Haal zoveel mogelijk uit I AM met de bijbehorende vijfdaagse online cursus waarin je leert hoe je het boek zo optimaal mogelijk kunt inzetten voor jouw eigen heling en die van anderen. Zo ga je direct aan de slag met de helende woorden. Wanneer je het boek aanschaft, ontvang je ook de inlog voor de gratis online cursus bij I AM, aangeboden door de I AM Academy.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Shumsky
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020216790
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
293760 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182