HTML en CSS voor Dummies

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ed Tittel, Jeff Noble

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je hoeft geen doorgewinterde programmeur te zijn om fantastische webpagina's te maken. Met de kennis uit dit boek kun je voortaan je eigen webpagina's gaan plannen, bouwen, testen en publiceren. Dit boek laat je niet alleen zien welke codes en elementen je daarbij nodig hebt - het zorgt er ook voor dat je er vooral heel veel plezier aan beleeft! Tot slot wordt het laatste nieuws over mobiel webdesign, HTML5.1 en CSS4 natuurlijk niet overgeslagen.Ed Tittel is al meer dan dertig jaar actief in de computerwereld. Hij is een ervaren auteur en consultant en heeft meer dan 140 boeken gepubliceerd. Jeff Noble is interfacedesigner en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van alle aspecten van websites en zakelijke softwaretoepassingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ed Tittel, Jeff Noble
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045353531
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Je hoeft geen doorgewinterde programmeur te zijn om fantastische webpagina's te maken. Met de kennis uit dit boek kun je voortaan je eigen webpagina's gaan plannen, bouwen, testen en publiceren. Dit boek laat je niet alleen zien welke codes en elementen je daarbij nodig hebt - het zorgt er ook voor dat je er vooral heel veel plezier aan beleeft! Tot slot wordt het laatste nieuws over mobiel webdesign, HTML5.1 en CSS4 natuurlijk niet overgeslagen.

Ed Tittel is al meer dan dertig jaar actief in de computerwereld. Hij is een ervaren auteur en consultant en heeft meer dan 140 boeken gepubliceerd. Jeff Noble is interfacedesigner en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van alle aspecten van websites en zakelijke softwaretoepassingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ed Tittel, Jeff Noble
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045353531
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig