Hoorns (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Joe Hill

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Joe Hill is de bestsellerauteur van Hoorns, Zwart hart en Nosferatu. Samen met Stephen King schreef Hill Hoogste versnelling en Het hoge gras. Hoorns is nu verfilmd met Daniel Radcliffe in de hoofdrol. Nog nooit kreeg je zoveel 'sympathy for the devil' als in deze adembenemende bovennatuurlijke thriller. Merrin Williams is dood, vermoord onder bizarre omstandigheden, en haar geliefde Ignatius Perrish is de enige verdachte. Een jaar na haar dood wordt Ig na een wilde, verwarrende nacht wakker met een enorme kater en groeien er hoorns uit zijn hoofd. Eerst schrikt hij daar erg van, maar dan blijkt hij bepaalde gaven te hebben: iedereen vertelt hem de waarheid en hij kan mensen ertoe brengen hun meest immorele impulsen te volgen. Zal Ig zijn nieuwe gaven kunnen gebruiken om te ontdekken wie Merrin in het bos heeft verkracht en vermoord? `Hoorns is een psychologische thriller ( ) de intrige is ijzersterk. **** Het Parool

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joe Hill
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567782
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1240287 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
408

Beschrijving

Joe Hill is de bestsellerauteur van Hoorns, Zwart hart en Nosferatu. Samen met Stephen King schreef Hill Hoogste versnelling en Het hoge gras.

Hoorns is nu verfilmd met Daniel Radcliffe in de hoofdrol. Nog nooit kreeg je zoveel 'sympathy for the devil' als in deze adembenemende bovennatuurlijke thriller.

Merrin Williams is dood, vermoord onder bizarre omstandigheden, en haar geliefde Ignatius Perrish is de enige verdachte. Een jaar na haar dood wordt Ig na een wilde, verwarrende nacht wakker met een enorme kater en groeien er hoorns uit zijn hoofd. Eerst schrikt hij daar erg van, maar dan blijkt hij bepaalde gaven te hebben: iedereen vertelt hem de waarheid en hij kan mensen ertoe brengen hun meest immorele impulsen te volgen.

Zal Ig zijn nieuwe gaven kunnen gebruiken om te ontdekken wie Merrin in het bos heeft verkracht en vermoord?

`Hoorns is een psychologische thriller ( ) de intrige is ijzersterk. **** Het Parool

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joe Hill
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567782
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1240287 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
408