Hoogste versnelling (e-Book)

€ 2,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Joe Hill, Stephen King

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een duel waarbij een onzichtbare vrachtwagenchauffeur en motorbende het met elkaar uitvechten in de kokendhete Nevada-woestijn. Hun strijd vindt plaats op het eenzaamste stuk snelweg van het land, een plek waar vaart minderen net zo erg is als niet weten wie je vijand is... Hoogste versnelling, een verhaal geïnspireerd op Duel Door Joe Hill en Stephen King Duel, het verhaal dat Richard Matheson in 1971 schreef over een automobilist die wordt achtervolgd door een doorgedraaide vrachtwagenchauffeur, werd een legende na de verfilming door de jonge Steven Spielberg. Voor hun zienswijze op het thema ging Joe Hill, de schrijver van de bestseller Zwart hart, de samenwerking aan met Stephen King, auteur van meer dan vijftig uitermate succesvolle boeken en verhalenbundels, waaronder Lisey's Verhaal en Joyland. Bij hun eerste gezamenlijke prestatie, op zichzelf al een hele gebeurtenis, gaat deze ode aan Richard Matheson vol gas van start.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joe Hill, Stephen King
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024561186
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
599121 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een duel waarbij een onzichtbare vrachtwagenchauffeur en motorbende het met elkaar uitvechten in de kokendhete Nevada-woestijn. Hun strijd vindt plaats op het eenzaamste stuk snelweg van het land, een plek waar vaart minderen net zo erg is als niet weten wie je vijand is...
Hoogste versnelling, een verhaal geïnspireerd op Duel Door Joe Hill en Stephen King
Duel, het verhaal dat Richard Matheson in 1971 schreef over een automobilist die wordt achtervolgd door een doorgedraaide vrachtwagenchauffeur, werd een legende na de verfilming door de jonge Steven Spielberg.
Voor hun zienswijze op het thema ging Joe Hill, de schrijver van de bestseller Zwart hart, de samenwerking aan met Stephen King, auteur van meer dan vijftig uitermate succesvolle boeken en verhalenbundels, waaronder Lisey's Verhaal en Joyland.
Bij hun eerste gezamenlijke prestatie, op zichzelf al een hele gebeurtenis, gaat deze ode aan Richard Matheson vol gas van start.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joe Hill, Stephen King
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024561186
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
599121 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig