Honingval (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Unni Lindell

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 6 van de Cato Isaksen-reeksHet begint met één rebelse daad van een jongetje. Het eindigt met een web van geweld.De zevenjarige Patrick neemt onderweg van school naar huis vaak een sluiproute door de tuin van een oude vrouw. Hij weet dat dat eigenlijk niet mag, maar zijn vriendjes doen het ook. Dan komt hij op een dag niet thuis.Een week later wordt het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen op een industrieterrein; ze lijkt te zijn overreden maar heeft ook verwondingen die niet door een aanrijding kunnen zijn veroorzaakt.Een onderzoek wordt ingesteld en inspecteur Cato Isaksen wordt op de zaak gezet. Samen met zijn nieuwe collega Marian Dahle ontdekt hij dat de vermissing en moord aan elkaar gelinkt zijn. Maar hoe precies?‘Cato Isaksen in topvorm – dit is de beste Unni Lindell tot nu toe!’ – Verdens Gang‘Eigenlijk zou de uitgever een waarschuwing op het omslag moeten zetten: “Pas op, verslavend!”’ – Crimezone

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Unni Lindell
Uitgever
Volt
ISBN
9789021487212
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1075869 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
330

Beschrijving

Deel 6 van de Cato Isaksen-reeks

Het begint met één rebelse daad van een jongetje. Het eindigt met een web van geweld.

De zevenjarige Patrick neemt onderweg van school naar huis vaak een sluiproute door de tuin van een oude vrouw. Hij weet dat dat eigenlijk niet mag, maar zijn vriendjes doen het ook. Dan komt hij op een dag niet thuis.

Een week later wordt het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen op een industrieterrein; ze lijkt te zijn overreden maar heeft ook verwondingen die niet door een aanrijding kunnen zijn veroorzaakt.

Een onderzoek wordt ingesteld en inspecteur Cato Isaksen wordt op de zaak gezet. Samen met zijn nieuwe collega Marian Dahle ontdekt hij dat de vermissing en moord aan elkaar gelinkt zijn. Maar hoe precies?

‘Cato Isaksen in topvorm – dit is de beste Unni Lindell tot nu toe!’ – Verdens Gang

‘Eigenlijk zou de uitgever een waarschuwing op het omslag moeten zetten: “Pas op, verslavend!”’ – Crimezone


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Unni Lindell
Uitgever
Volt
ISBN
9789021487212
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1075869 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
330