Home

De reis van mijn onrustig hart

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Theo Lens

Paperback | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ontdekking van rockmuziek doet Theo Lens veranderen van een puber in een idealistische hippie met een rusteloos hart. Zijn omzwervingen, op zoek naar de zin van zijn bestaan, brengen hem van communes naar grote muziekpodia. Hij werkt samen met Elly & Rikkert, John de Mol, het Rosenberg Trio, en vele anderen.Maar ver van de glamour van de muziekindustrie ontdekt hij ook de troosteloze slaapplekken van daklozen in Berlijn en New York. Theo's levensreis is een spirituele tocht vol pieken en dalen. Geïnspireerd door het boek Eindelijk Thuis van Henri Nouwen verdiept hij zich uiteindelijk in de leefwereld van daklozen, op zoek naar een thuis waar ook zijn hart rust vindt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Theo Lens
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401455374
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Beschrijving

De ontdekking van rockmuziek doet Theo Lens veranderen van een puber in een idealistische hippie met een rusteloos hart. Zijn omzwervingen, op zoek naar de zin van zijn bestaan, brengen hem van communes naar grote muziekpodia. Hij werkt samen met Elly & Rikkert, John de Mol, het Rosenberg Trio, en vele anderen.

Maar ver van de glamour van de muziekindustrie ontdekt hij ook de troosteloze slaapplekken van daklozen in Berlijn en New York. Theo's levensreis is een spirituele tocht vol pieken en dalen. Geïnspireerd door het boek Eindelijk Thuis van Henri Nouwen verdiept hij zich uiteindelijk in de leefwereld van daklozen, op zoek naar een thuis waar ook zijn hart rust vindt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Theo Lens
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401455374
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202