Hoe overleef ik een crisis?

hoe word je zelfredzaam bij rampen?

Prijs € 12,50

Zal niet verschijnen

Dick Berts

Hardback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"We hebben het goed voor elkaar in Nederland, maar ook bij ons kan iets gebeuren. Het kan zijn dat de stroom langere tijd uitvalt, er geen water uit de kraan komt, of dat je tijdelijk je huis moet verlaten, bijvoorbeeld door explosiegevaar", aldus de overheidssite www.nederlandveilig.nl.'Hoe overleef ik een crisis' toont aan, dat we het in Nederland helemaal niet goed voor elkaar hebben. Het overstromingsrisico is veel groter dan we denken, ons drinkwatersysteem is ontzettend kwetsbaar en er is sprake van een schrikbarend gebrek aan voorraadvorming in onze maatschappij. Daar komt de huidige economische crisis nog bij. Die crisis heeft de potentie om ons enige jaren in het stenen tijdperk terug te werpen.Dick Berts analyseert niet alleen de risico's die een hoogtechnologische samenleving loop, omdat we bij de dag afhankelijker worden van vitale infrastructuur zoals drinkwater, gas, elektriciteit en internet, maar geeft ook een praktische handleiding, hoe u uw eigen huishouden zo onafhankelijk en crisisbestendig mogelijk kunt maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dick Berts
Uitgever
Uitgeverij Papieren Tijger
ISBN
9789067282628
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119

Beschrijving

"We hebben het goed voor elkaar in Nederland, maar ook bij ons kan iets gebeuren. Het kan zijn dat de stroom langere tijd uitvalt, er geen water uit de kraan komt, of dat je tijdelijk je huis moet verlaten, bijvoorbeeld door explosiegevaar", aldus de overheidssite www.nederlandveilig.nl.

'Hoe overleef ik een crisis' toont aan, dat we het in Nederland helemaal niet goed voor elkaar hebben. Het overstromingsrisico is veel groter dan we denken, ons drinkwatersysteem is ontzettend kwetsbaar en er is sprake van een schrikbarend gebrek aan voorraadvorming in onze maatschappij. Daar komt de huidige economische crisis nog bij. Die crisis heeft de potentie om ons enige jaren in het stenen tijdperk terug te werpen.

Dick Berts analyseert niet alleen de risico's die een hoogtechnologische samenleving loop, omdat we bij de dag afhankelijker worden van vitale infrastructuur zoals drinkwater, gas, elektriciteit en internet, maar geeft ook een praktische handleiding, hoe u uw eigen huishouden zo onafhankelijk en crisisbestendig mogelijk kunt maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dick Berts
Uitgever
Uitgeverij Papieren Tijger
ISBN
9789067282628
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119