Hoe land je een vliegtuig? (e-Book)

Little ways to live a big life

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Mark Vanhoenacker

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan. Als je altijd al op de stoel van een piloot hebt willen zitten, is Hoe land je een vliegtuig? dé manier om in de cockpit te kruipen. Marc Vanhoenacker, de vliegenier-dichter die poëzie weet te maken van de wetenschap achter vliegen, geeft jou de stuurknuppel in handen. Hij loodst je al pratend door het naderen en landen heen en bouwt zo je kennis over vliegen van de grond ad (of beter gezegd, vanuit de lucht) op. Voel hoe je het vliegtuig bestuurt en leer voor altijd anders kijken naar een landing: één van de meest uitdagende, maar dus ook bevredigende taken van een piloot. Jij dus. Touchdown! ‘Hallo! Je ziet er eerlijk gezegd verrassend ontspannen uit. Dat is geweldig. Ga links in de cockpit zitten – dat is de stoel voor de gezagvoerder. Jazeker, je bent nu de captain, en ja, daar beneden, dat is de landingsbaan. Doe je veiligheidsgordel maar om en bestel een kop thee. We gaan aan de slag.’ Mark Vanhoenacker volgde zijn jeugddroom om piloot te worden. Als Senior First Officer voor British Airways, vliegt Mark al schrijvend de hele wereld over. Heb je altijd al willen leren hoe je piano speelt? Of hoe je een vliegtuig kunt laten landen? Maar had je er nooit de tijd voor? Nu is er geen excuus meer, want met de serie Little ways to live a big life kan ook jij de meest ingewikkelde dingen eenvoudig leren. Experts van internationale faam maken hun expertise toegankelijk en leren je op een laagdrempelige en luchtige manier nieuwe vaardigheden. Ook verkrijgbaar in de Litte ways to live a big life-serie:• Hoe speel je piano?• Hoe begrijp je E=mc2?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mark Vanhoenacker
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361762
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
1606463 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Soms is het genoeg dat iemand je laat zien dat het kan.

Als je altijd al op de stoel van een piloot hebt willen zitten, is Hoe land je een vliegtuig? dé manier om in de cockpit te kruipen. Marc Vanhoenacker, de vliegenier-dichter die poëzie weet te maken van de wetenschap achter vliegen, geeft jou de stuurknuppel in handen.

Hij loodst je al pratend door het naderen en landen heen en bouwt zo je kennis over vliegen van de grond ad (of beter gezegd, vanuit de lucht) op. Voel hoe je het vliegtuig bestuurt en leer voor altijd anders kijken naar een landing: één van de meest uitdagende, maar dus ook bevredigende taken van een piloot. Jij dus. Touchdown!

‘Hallo! Je ziet er eerlijk gezegd verrassend ontspannen uit. Dat is geweldig. Ga links in de cockpit zitten – dat is de stoel voor de gezagvoerder. Jazeker, je bent nu de captain, en ja, daar beneden, dat is de landingsbaan. Doe je veiligheidsgordel maar om en bestel een kop thee. We gaan aan de slag.’

Mark Vanhoenacker volgde zijn jeugddroom om piloot te worden. Als Senior First Officer voor British Airways, vliegt Mark al schrijvend de hele wereld over.

Heb je altijd al willen leren hoe je piano speelt? Of hoe je een vliegtuig kunt laten landen? Maar had je er nooit de tijd voor? Nu is er geen excuus meer, want met de serie Little ways to live a big life kan ook jij de meest ingewikkelde dingen eenvoudig leren. Experts van internationale faam maken hun expertise toegankelijk en leren je op een laagdrempelige en luchtige manier nieuwe vaardigheden. Ook verkrijgbaar in de Litte ways to live a big life-serie:
Hoe speel je piano?
Hoe begrijp je E=mc2?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mark Vanhoenacker
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361762
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
1606463 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig