Hitler 1936-1945 (e-Book)

vergelding

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book

Ian Kershaw

EPUB met digitaal watermerk | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Een synthese en verwerking van veel recent onderzoek, een nieuwe interpretatie van Hitlers leven en werken.’ - NRC Handelsblad Deze magistrale biografie is het beste standaardwerk over Adolf Hitler, een van de hoofdrolspelers van de twintigste eeuw. Internationaal werd Hitler in de jaren twintig van de vorige eeuw gezien als een moderne en dynamische figuur. In werkelijkeid was hij een dictator en stond hij aan het hoofd van een systeem waarvan de onmenselijke wreedheid haar weerga niet kende. In dit tweede deel van zijn Hitlerbiografie verklaart Kershaw de verandering van een stabiel en succesvol Duitsland in 1937 naar de ontmenselijkte militaire staat van de jaren ’40. Sir Ian Kershaw (1943) is een Britse historicus die studeerde aan de universiteit van Liverpool en Oxford. Sinds 1989 heeft hij, tot aan zijn pensioen, als professor hedendaagse geschiedenis aan de universiteit van Sheffield gedoceerd. Zijn specialisme is Hitler en nazi-Duitsland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ian Kershaw
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000322756
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
2527665 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1200

Beschrijving

‘Een synthese en verwerking van veel recent onderzoek, een nieuwe interpretatie van Hitlers leven en werken.’ - NRC Handelsblad

Deze magistrale biografie is het beste standaardwerk over Adolf Hitler, een van de hoofdrolspelers van de twintigste eeuw. Internationaal werd Hitler in de jaren twintig van de vorige eeuw gezien als een moderne en dynamische figuur. In werkelijkeid was hij een dictator en stond hij aan het hoofd van een systeem waarvan de onmenselijke wreedheid haar weerga niet kende. In dit tweede deel van zijn Hitlerbiografie verklaart Kershaw de verandering van een stabiel en succesvol Duitsland in 1937 naar de ontmenselijkte militaire staat van de jaren ’40.

Sir Ian Kershaw (1943) is een Britse historicus die studeerde aan de universiteit van Liverpool en Oxford. Sinds 1989 heeft hij, tot aan zijn pensioen, als professor hedendaagse geschiedenis aan de universiteit van Sheffield gedoceerd. Zijn specialisme is Hitler en nazi-Duitsland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ian Kershaw
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000322756
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
2527665 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1200