Historische Verhalen

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Paperback | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Diversiteit is het sleutelwoord in deze verhalenbundel. Niet alleen zijn de vertellingen geschreven door meerdere auteurs, ook spelen de verschillende verhalen zich af in meerdere tijdsperiodes.In deze bundel lees je bijvoorbeeld over de strubbelingen van een weesmeisje in het zeventiende-eeuwse Londen, over een beeldhouwer in het oude Egypte die een onmogelijke taak krijgt van zijn farao en over priesters die zorg dragen voor de zieke olifant van Karel de Grote.Alle vertellingen zijn gebaseerd op historische feiten en zijn zo geschreven dat ze daadwerkelijk zo gebeurd zouden kunnen zijn. De auteurs voegen een menselijk verhaal toe aan de harde feiten die in de geschiedenisboeken staan.Hierdoor maakt Uitgeverij Historische Verhalen de geschiedenis toegankelijk voor een groot publiek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Historische Verhalen
ISBN
9789082642667
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Diversiteit is het sleutelwoord in deze verhalenbundel. Niet alleen zijn de vertellingen geschreven door meerdere auteurs, ook spelen de verschillende verhalen zich af in meerdere tijdsperiodes.
In deze bundel lees je bijvoorbeeld over de strubbelingen van een weesmeisje in het zeventiende-eeuwse Londen, over een beeldhouwer in het oude Egypte die een onmogelijke taak krijgt van zijn farao en over priesters die zorg dragen voor de zieke olifant van Karel de Grote.

Alle vertellingen zijn gebaseerd op historische feiten en zijn zo geschreven dat ze daadwerkelijk zo gebeurd zouden kunnen zijn. De auteurs voegen een menselijk verhaal toe aan de harde feiten die in de geschiedenisboeken staan.Hierdoor maakt Uitgeverij Historische Verhalen de geschiedenis toegankelijk voor een groot publiek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Uitgeverij Historische Verhalen
ISBN
9789082642667
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig