Het vliegende schaap (e-Book)

het waargebeurde verhaal van de eerste bemande ballonvlucht

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Daphne Deckers

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2017 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is het wonderlijke verhaal van Sjors, het schaap dat kon vliegenSjors is altijd op zoek naar avontuur, tot grote bezorgdheid van haar vader en moeder. Op een dag laat Sjors zich het bos in lokken en komt daar oog in oog te staan met de gevaarlijke wolf Vikas. Haar vader heeft Sjors vaak genoeg voor Vikas gewaarschuwd, maar Sjors geloofde hem nooit. En nu heeft ze de kudde in gevaar gebracht, met vreselijke gevolgen. Sjors wordt verstoten en ze voelt zich erg schuldig en alleen. Uiteindelijk sluit ze vriendschap met Gallus, een haan met hoogtevrees en met Pulletje, een eend met een lamme vleugel. Met z'n drieën maken ze het erf en de schuren bij de boerderij onveilig. Al snel doen ze een vreemde ontdekking. Zo raakt Sjors opnieuw verzeild in een avontuur, misschien wel het grootste van haar leven!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daphne Deckers
Uitgever
Moon
ISBN
9789048837069
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
3965921 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit is het wonderlijke verhaal van Sjors, het schaap dat kon vliegen

Sjors is altijd op zoek naar avontuur, tot grote bezorgdheid van haar vader en moeder. Op een dag laat Sjors zich het bos in lokken en komt daar oog in oog te staan met de gevaarlijke wolf Vikas. Haar vader heeft Sjors vaak genoeg voor Vikas gewaarschuwd, maar Sjors geloofde hem nooit. En nu heeft ze de kudde in gevaar gebracht, met vreselijke gevolgen. Sjors wordt verstoten en ze voelt zich erg schuldig en alleen.
Uiteindelijk sluit ze vriendschap met Gallus, een haan met hoogtevrees en met Pulletje, een eend met een lamme vleugel. Met z'n drieën maken ze het erf en de schuren bij de boerderij onveilig. Al snel doen ze een vreemde ontdekking. Zo raakt Sjors opnieuw verzeild in een avontuur, misschien wel het grootste van haar leven!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daphne Deckers
Uitgever
Moon
ISBN
9789048837069
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
3965921 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig