Het verschil (e-Book)

zeventien actuele kwesties bekeken vanuit het feminisme

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anja Meulenbelt

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Anja Meulenbelt over zeventien actuele Kwesties Zijn vrouwen nu gelukkig? Waarom dan de lustpil voor vrouwen? Waarom is het combineren van werk en gezin (voor vrouwen) nog steeds een probleem? Waarom is eerlijk delen zo moeilijk? Is er toekomst voor echte mannen? Moeten moslimvrouwen bevrijd worden, en door wie? Is iedereen bi? Wat hebben we met het feminisme gewonnen, wat (nog) niet, waar willen we heen? Op haar bekende, persoonlijke manier maakt Anja Meulenbelt na bijna een halve eeuw feminisme de rekening op. Ze laat haar gedachten gaan over de hedendaagse man-vrouwverhouding en komt tot verrassende conclusies. In Het verschil wordt een breed scala aan onderwerpen aangesneden: van de ode aan het vaderschap, vrouwelijke lust, feminisme uitleggen in China tot date-rape, oorlogsverkrachting en het directeurenfeminisme van Opzij. Anja Meulenbelt bekijkt zeventien actuele kwesties vanuit het feminisme. Kwesties die ons allemaal aangaan, vrouwen en mannen, en waar iedereen op een of andere manier mee te maken krijgt. Het verschil is een inspirerend boek dat je aan het denken zet. Anja Meulenbelt werd bekend als feministisch boegbeeld met de autobiografische bestseller De schaamte voorb?. Ze heeft sindsdien niet stil gezeten, en schreef nog zo’n veertig boeken. Recentel?k voerde ze de redactie (met Renee Römkens) over het succesvolle Het F-Boek, over hedendaags feminisme.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anja Meulenbelt
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000350193
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
682707 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292

Beschrijving

Anja Meulenbelt over zeventien actuele Kwesties

Zijn vrouwen nu gelukkig? Waarom dan de lustpil voor vrouwen? Waarom is het combineren van werk en gezin (voor vrouwen) nog steeds een probleem? Waarom is eerlijk delen zo moeilijk? Is er toekomst voor echte mannen? Moeten moslimvrouwen bevrijd worden, en door wie? Is iedereen bi? Wat hebben we met het feminisme gewonnen, wat (nog) niet, waar willen we heen?

Op haar bekende, persoonlijke manier maakt Anja Meulenbelt na bijna een halve eeuw feminisme de rekening op. Ze laat haar gedachten gaan over de hedendaagse man-vrouwverhouding en komt tot verrassende conclusies.

In Het verschil wordt een breed scala aan onderwerpen aangesneden: van de ode aan het vaderschap, vrouwelijke lust, feminisme uitleggen in China tot date-rape, oorlogsverkrachting en het directeurenfeminisme van Opzij.

Anja Meulenbelt bekijkt zeventien actuele kwesties vanuit het feminisme. Kwesties die ons allemaal aangaan, vrouwen en mannen, en waar iedereen op een of andere manier mee te maken krijgt. Het verschil is een inspirerend boek dat je aan het denken zet.

Anja Meulenbelt werd bekend als feministisch boegbeeld met de autobiografische bestseller De schaamte voorb?. Ze heeft sindsdien niet stil gezeten, en schreef nog zo’n veertig boeken. Recentel?k voerde ze de redactie (met Renee Römkens) over het succesvolle Het F-Boek, over hedendaags feminisme.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anja Meulenbelt
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000350193
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
682707 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292