Het schandaal (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

John Sandford

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Politiek. Moord. Een schandaal./br> Een invloedrijke senator wordt betrapt met zeer belastend materiaal op zijn computer. De gouverneur gelooft echter in zijn onschuld, want de senator is veel te intelligent om zoiets te laten gebeuren. Het zaakje stinkt. Het spoor van Lucas Davenports onderzoek leidt naar een politieke regelaar die van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn, daarna – wat verontrustender is – naar de politie van Minneapolis zelf, en uiteindelijk – het meest beangstigende – naar een vrouw die zelfs Machiavelli nog een paar lesjes in manipulatie zou kunnen geven. Deze steenrijke erfgename heeft uitgesproken ideeën over hoe het er op de wereld aan toe zou moeten gaan, plus het geld, het meedogenloze karakter en de koelbloedigheid om dit te laten gebeuren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Sandford
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044971699
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2015
Bestandsgrootte
1282114 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Politiek. Moord. Een schandaal./br>
Een invloedrijke senator wordt betrapt met zeer belastend materiaal op zijn computer. De gouverneur gelooft echter in zijn onschuld, want de senator is veel te intelligent om zoiets te laten gebeuren. Het zaakje stinkt.
Het spoor van Lucas Davenports onderzoek leidt naar een politieke regelaar die van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn, daarna – wat verontrustender is – naar de politie van Minneapolis zelf, en uiteindelijk – het meest beangstigende – naar een vrouw die zelfs Machiavelli nog een paar lesjes in manipulatie zou kunnen geven. Deze steenrijke erfgename heeft uitgesproken ideeën over hoe het er op de wereld aan toe zou moeten gaan, plus het geld, het meedogenloze karakter en de koelbloedigheid om dit te laten gebeuren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Sandford
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044971699
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2015
Bestandsgrootte
1282114 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368