Het ruimte bed

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

R. Haasnoot

Hardback | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twee gebeurtenissen veranderen het leven van Paul ingrijpend: de dood van zijn vader en het stranden van zijn huwelijk. Midden in zijn rouw probeert hij grip te houden op zijn leven, maar alles wankelt. In een poging niet te hoeven kiezen tussen Maanke, op wie hij verliefd is, en zijn vrouw, stelt Paul een open huwelijk voor. Deze schijnbaar ideale oplossing leidt tot een ontwikkeling die hij niet had voorzien.Na terugkeer van een kort verblijf in Amerika wordt Paul geconfronteerd met raadselachtige gebeurtenissen. Heeft hij het contact met de werkelijkheid verloren? Of is er iets anders aan de hand?Robert Haasnoot (1961) werd bekend met zijn trilogie over het fictieve vissersdorpje Zeewijk, waarvoor hij in binnen- en buitenland positieve kritieken kreeg. Waanzee leverde hem de Prix des Ambassadeurs op, en De heugling stond op de longlist van de Libris Literatuurprijs. De romans van Haasnoot zijn vertaald in het Duits en het Spaans.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Haasnoot
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044517224
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Twee gebeurtenissen veranderen het leven van Paul ingrijpend: de dood van zijn vader en het stranden van zijn huwelijk. Midden in zijn rouw probeert hij grip te houden op zijn leven, maar alles wankelt. In een poging niet te hoeven kiezen tussen Maanke, op wie hij verliefd is, en zijn vrouw, stelt Paul een open huwelijk voor. Deze schijnbaar ideale oplossing leidt tot een ontwikkeling die hij niet had voorzien.
Na terugkeer van een kort verblijf in Amerika wordt Paul geconfronteerd met raadselachtige gebeurtenissen. Heeft hij het contact met de werkelijkheid verloren? Of is er iets anders aan de hand?

Robert Haasnoot (1961) werd bekend met zijn trilogie over het fictieve vissersdorpje Zeewijk, waarvoor hij in binnen- en buitenland positieve kritieken kreeg. Waanzee leverde hem de Prix des Ambassadeurs op, en De heugling stond op de longlist van de Libris Literatuurprijs. De romans van Haasnoot zijn vertaald in het Duits en het Spaans.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Haasnoot
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044517224
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig