Het recht van de sterkste (e-Book)

een Minecraft avontuur

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sean Fay Wolfe

EPUB met digitaal watermerk | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van Spawnpoint Hill tot The Adorian Village! Eindelijk een spannend leesverhaal voor alle fans van 8 jaar en ouder óver dit populaire spel! De hele Minecraft-wereld ontdek én bouw je als het ware zelf in deze meeslepende trilogie, die niet alleen laat zien hoe het spel werkt, maar tegelijkertijd een geheel eigen, superspannende wereld vormt vol avonturen met Spinjockeys, zombies, griefers en creepers… In dit eerste avontuur staan de nieuwe spelers Stan en Charlie in het spel pas helemaal aan het begin als ze horen dat er een wet is uitgeschreven waarmee nieuwkomers bij wanprestatie zondermeer uit het spel worden verbannen. De beginners Stan en Charlie bundelen samen met het meisje Kat daarom hun krachten in de Minecraft-wereld en gaan de strijd aan!  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sean Fay Wolfe
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000350636
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1264153 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Beschrijving

Van Spawnpoint Hill tot The Adorian Village!

Eindelijk een spannend leesverhaal voor alle fans van 8 jaar en ouder óver dit populaire spel! De hele Minecraft-wereld ontdek én bouw je als het ware zelf in deze meeslepende trilogie, die niet alleen laat zien hoe het spel werkt, maar tegelijkertijd een geheel eigen, superspannende wereld vormt vol avonturen met Spinjockeys, zombies, griefers en creepers…

In dit eerste avontuur staan de nieuwe spelers Stan en Charlie in het spel pas helemaal aan het begin als ze horen dat er een wet is uitgeschreven waarmee nieuwkomers bij wanprestatie zondermeer uit het spel worden verbannen. De beginners Stan en Charlie bundelen samen met het meisje Kat daarom hun krachten in de Minecraft-wereld en gaan de strijd aan!

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sean Fay Wolfe
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000350636
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
1264153 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319