Het raadsel van de slapende scheids (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Roberto Santiago

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Het raadsel van de slapende scheids is het eerste deel in de serie FC Doeltrappers van Roberto Santiago, met tekeningen in kleur van Enrique Lorenzo. Voor jongens en meiden die van voetbal en mysteries houden, vanaf 8 jaar.Frank is kampioen penalty’s missen; daarom noemen zijn teamgenoten hem Platvoet. Vandaag speelt FC Doeltrappers (vijf jongens, twee meiden) de laatste wedstrijd van het seizoen. Ze moeten winnen. Verlies betekent het einde van Franks team, dus ook het einde van trainingen met Helena. Zij is knap, superleuk en heeft de allermooiste ogen ter wereld.Al snel staat FC Doeltrappers achter. In de rust valt de scheidsrechter in slaap. Wat is er aan de hand? Hoe kunnen ze winnen? En wie neemt de allerbelangrijkste strafschop?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roberto Santiago
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026149283
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
268348954 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
297

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Het raadsel van de slapende scheids is het eerste deel in de serie FC Doeltrappers van Roberto Santiago, met tekeningen in kleur van Enrique Lorenzo. Voor jongens en meiden die van voetbal en mysteries houden, vanaf 8 jaar.
Frank is kampioen penalty’s missen; daarom noemen zijn teamgenoten hem Platvoet. Vandaag speelt FC Doeltrappers (vijf jongens, twee meiden) de laatste wedstrijd van het seizoen. Ze moeten winnen. Verlies betekent het einde van Franks team, dus ook het einde van trainingen met Helena. Zij is knap, superleuk en heeft de allermooiste ogen ter wereld.
Al snel staat FC Doeltrappers achter. In de rust valt de scheidsrechter in slaap. Wat is er aan de hand? Hoe kunnen ze winnen? En wie neemt de allerbelangrijkste strafschop?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roberto Santiago
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026149283
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2019
Bestandsgrootte
268348954 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
297