Het ondernemerskompas

betere focus, meer succes

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Michel Navarro

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Startende ondernemers vinden het vaak moeilijk om hun koers te bepalen. Ervaren professionals vragen zich weleens af of ze nog wel op het goede pad zitten. Coach en trainer Michel Navarro wil je met dit boek stimuleren om je te (her)oriënteren op basis van de dingen waar jij warm voor loopt en waar jij voor staat. Met als doel: meer succes door een betere focus. Wie zich niet alleen richt op geld verdienen, maar werkt en leeft op basis van een innerlijk kampvuurtje, wordt een rijker en succesvoller mens. Michel Navarro zet je op het spoor naar zelfkennis en leerdoelen en nodigt je uit die doelen zo nodig te evalueren. Hij werkt praktijkgericht en op basis van een eigen methodiek: de immateriële ondernemersbalans. Daarin passeren niet alleen de bekende 'indoor-businessprincipes' de revue, maar zet een verrassende 'outdoor-benadering' jouw onderneming en leven in een nieuw daglicht. Michel Navarro fungeert daarbij nadrukkelijk niet als richtingaanwijzer, maar reikt je een kompas aan dat je steeds beter leert te hanteren. Met de inzichten en opdrachten uit dit boek kom je tot het besef hoe je in het verleden werkte en hoe je in het heden werkt. Maar vooral hoe je het in de toekomst wilt gaan doen. Je (her)formuleert je eigen missie, visie en strategie, klautert steeds dichter naar je kern (jouw cultuur en identiteit) en bereikt uiteindelijk de hoogste top: de gelukkige mens en succesvolle ondernemer die jij wilt zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michel Navarro
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789491164460
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Startende ondernemers vinden het vaak moeilijk om hun koers te bepalen. Ervaren professionals vragen zich weleens af of ze nog wel op het goede pad zitten. Coach en trainer Michel Navarro wil je met dit boek stimuleren om je te (her)oriënteren op basis van de dingen waar jij warm voor loopt en waar jij voor staat. Met als doel: meer succes door een betere focus.

Wie zich niet alleen richt op geld verdienen, maar werkt en leeft op basis van een innerlijk kampvuurtje, wordt een rijker en succesvoller mens. Michel Navarro zet je op het spoor naar zelfkennis en leerdoelen en nodigt je uit die doelen zo nodig te evalueren. Hij werkt praktijkgericht en op basis van een eigen methodiek: de immateriële ondernemersbalans. Daarin passeren niet alleen de bekende 'indoor-businessprincipes' de revue, maar zet een verrassende 'outdoor-benadering' jouw onderneming en leven in een nieuw daglicht. Michel Navarro fungeert daarbij nadrukkelijk niet als richtingaanwijzer, maar reikt je een kompas aan dat je steeds beter leert te hanteren.

Met de inzichten en opdrachten uit dit boek kom je tot het besef hoe je in het verleden werkte en hoe je in het heden werkt. Maar vooral hoe je het in de toekomst wilt gaan doen. Je (her)formuleert je eigen missie, visie en strategie, klautert steeds dichter naar je kern (jouw cultuur en identiteit) en bereikt uiteindelijk de hoogste top: de gelukkige mens en succesvolle
ondernemer die jij wilt zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michel Navarro
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789491164460
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig