Het obstakel is de weg

Klassieke principes om van tegenslagen kansen te maken

Prijs € 22,99

Nog niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ryan Holiday

Paperback | November 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De geheel herziene en uitgebreide editie van deze moderne klassieker biedt praktische strategieën voor iedereen die geconfronteerd wordt met persoonlijke en professionele obstakels, van studenten en ouders tot atleten en wereldleiders. De grootse mannen en vrouwen in onze wereld hadden geen buitengewoon geluk of uitzonderlijke talenten en ervaringen. Het enige dat ze deden was leven volgens een enkel principe: ‘Dat wat in de weg staat wordt de weg.’ Wat op het eerste gezicht onoverkomelijke obstakels leken, worden unieke kansen. Ryan Holiday laat aan de hand vande stoïcijnse filosofie zien dat dat wat je pad blokkeert in werkelijkheid een nieuw en beter pad opent. Deze inzichten zijn tijdloos zijn en Holiday maakt ze praktisch toepasbaar voor iedereen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ryan Holiday
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400518193
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

De geheel herziene en uitgebreide editie van deze moderne klassieker biedt praktische strategieën voor iedereen die geconfronteerd wordt met persoonlijke en professionele obstakels, van studenten en ouders tot atleten en wereldleiders.

De grootse mannen en vrouwen in onze wereld hadden geen buitengewoon geluk of uitzonderlijke talenten en ervaringen. Het enige dat ze deden was leven volgens een enkel principe: ‘Dat wat in de weg staat wordt de weg.’

Wat op het eerste gezicht onoverkomelijke obstakels leken, worden unieke kansen. Ryan Holiday laat aan de hand van
de stoïcijnse filosofie zien dat dat wat je pad blokkeert in werkelijkheid een nieuw en beter pad opent. Deze inzichten zijn tijdloos zijn en Holiday maakt ze praktisch toepasbaar voor iedereen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ryan Holiday
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400518193
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288