Het noordpool conflict (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Robert Ludlum, James Cobb

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Robert Ludlum & James Cobb, Het Noordpool conflict Binnen de CIA bestaat een geheime afdeling die rechtstreeks onder bevel van de president staat en alleen wordt ingezet als alle andere kanalen ontoereikend zijn gebleken. De leidinggevende van deze afdeling is kolonel Jon Smith. De codenaam voor deze eenheid is Covert One. Op een ruig, onherbergzaam eiland ten noorden van Canada vinden expeditieleden de resten van een Russische bommenwerper uit de tijd van de Koude Oorlog. Slechts weinig mensen weten dat de lading nog steeds gevaarlijk is: twee ton actieve antrax. Kolonel Jon Smith moet samen met een CIA-agent en een knappe maar gevaarlijke vrouwelijke wapenexpert de vondst veiligstellen. Maar de oude bommenwerper verbergt een geheim dat een derde wereldoorlog kan ontketenen... Robert Ludlum brak op zijn veertigste door met De Scarlatti Erfenis en heeft inmiddels meer dan vijfentwintig wereldwijde bestsellers op zijn naam staan. Zijn serie rondom Jason Bourne is succesvol verfilmd met Matt Damon in de hoofdrol.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Ludlum, James Cobb
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024563616
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
593630 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
388

Beschrijving

Robert Ludlum & James Cobb, Het Noordpool conflict

Binnen de CIA bestaat een geheime afdeling die rechtstreeks onder bevel van de president staat en alleen wordt ingezet als alle andere kanalen ontoereikend zijn gebleken. De leidinggevende van deze afdeling is kolonel Jon Smith. De codenaam voor deze eenheid is Covert One.

Op een ruig, onherbergzaam eiland ten noorden van Canada vinden expeditieleden de resten van een Russische bommenwerper uit de tijd van de Koude Oorlog. Slechts weinig mensen weten dat de lading nog steeds gevaarlijk is: twee ton actieve antrax.

Kolonel Jon Smith moet samen met een CIA-agent en een knappe maar gevaarlijke vrouwelijke wapenexpert de vondst veiligstellen. Maar de oude bommenwerper verbergt een geheim dat een derde wereldoorlog kan ontketenen...

Robert Ludlum brak op zijn veertigste door met De Scarlatti Erfenis en heeft inmiddels meer dan vijfentwintig wereldwijde bestsellers op zijn naam staan. Zijn serie rondom Jason Bourne is succesvol verfilmd met Matt Damon in de hoofdrol.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Ludlum, James Cobb
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024563616
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
593630 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
388