Het nieuwe succes (e-Book)

een toekomst vol kracht, wijsheid en evenwicht

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Arianna Huffington

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Arianna Huffingtons persoonlijke wake-upcall kwam in de vorm van een gebroken jukbeen en een flinke snee boven haar oog – het resultaat van een val die door oververmoeidheid en slaapgebrek werd veroorzaakt. Om een medische oorzaak voor haar oververmoeidheid te vinden ging ze van MRI naar CAT-scan naar echo. Onderwijl vroeg ze zich af: is dit nu hoe succes voelt? In Het nieuwe succes roept ze op tot herdefiniëring van wat het vandaag de dag betekent succesvol te zijn: ons meedogenloos achtervolgen van geld en macht heeft geleid tot een epidemie van burn-outs en andere stressgerelateerde ziekten. Onze huidige definitie van succes, zoals Arianna laat zien, wordt letterlijk onze dood. We moeten een nieuwe weg inslaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arianna Huffington
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044973129
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
1200201 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292

Beschrijving

Arianna Huffingtons persoonlijke wake-upcall kwam in de vorm van een gebroken jukbeen en een flinke snee boven haar oog – het resultaat van een val die door oververmoeidheid en slaapgebrek werd veroorzaakt. Om een medische oorzaak voor haar oververmoeidheid te vinden ging ze van MRI naar CAT-scan naar echo. Onderwijl vroeg ze zich af: is dit nu hoe succes voelt?

In Het nieuwe succes roept ze op tot herdefiniëring van wat het vandaag de dag betekent succesvol te zijn: ons meedogenloos achtervolgen van geld en macht heeft geleid tot een epidemie van burn-outs en andere stressgerelateerde ziekten. Onze huidige definitie van succes, zoals Arianna laat zien, wordt letterlijk onze dood. We moeten een nieuwe weg inslaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arianna Huffington
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044973129
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
1200201 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292