Het negende meisje (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Tami Hoag

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een thriller, waarin de spanning tot het einde wordt vastgehouden en waarin ook humor en een vleugje romantiek niet ontbreken.' NBD Biblion over Dieper dan de doden'Een onvergetelijk psychologisch drama over verlies, schuld, frustratie en ongekend en onverklaarbaar kwaad.' KirkusHet ongeïdentificeerde lichaam dat gevonden wordt in Minneapolis is het negende in precies een jaar tijd. Rechercheurs Sam Kovac en Nikki Liska zijn geschokt als ze ontdekken dat het lichaam van het meisje onherkenbaar is verminkt. Als Kovac en Liska zich verdiepen in de zaak stuiten ze op een beerput van familieproblemen, pesterijen en uiteindelijk een prille liefde. Wat is het jonge meisje uiteindelijk fataal geworden?Tami Hoag is de #1 New York Times bestsellerauteur van vele thrillers, waaronder Dieper dan de doden en Geheimen in het graf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tami Hoag
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044343847
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
791110 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372

Beschrijving

Een thriller, waarin de spanning tot het einde wordt vastgehouden en waarin ook humor en een vleugje romantiek niet ontbreken.' NBD Biblion over Dieper dan de doden

'Een onvergetelijk psychologisch drama over verlies, schuld, frustratie en ongekend en onverklaarbaar kwaad.' Kirkus

Het ongeïdentificeerde lichaam dat gevonden wordt in Minneapolis is het negende in precies een jaar tijd. Rechercheurs Sam Kovac en Nikki Liska zijn geschokt als ze ontdekken dat het lichaam van het meisje onherkenbaar is verminkt. Als Kovac en Liska zich verdiepen in de zaak stuiten ze op een beerput van familieproblemen, pesterijen en uiteindelijk een prille liefde. Wat is het jonge meisje uiteindelijk fataal geworden?

Tami Hoag is de #1 New York Times bestsellerauteur van vele thrillers, waaronder Dieper dan de doden en Geheimen in het graf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tami Hoag
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044343847
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
791110 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372