Het meisje met een klok als hart (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Peter Swanson

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een doodnormale vrijdagavond ziet George Foss een vrouw die twintig jaar geleden spoorloos uit zijn leven is verdwenen. Liana was zijn eerste grote liefde. Maar ze bleek ook een dubbelleven te leiden, en werd verdacht van een koelbloedige moord. Opeens is ze terug in het leven van George, en ze heeft zijn hulp nodig. Een groep mannen is ervan overtuigd dat ze geld van hen heeft gestolen, en ze zullen niet stoppen tot ze het weer in handen hebben. George weet dat de komst van Liana alleen maar ellende zal veroorzaken, maar toch kan hij haar geen hulp weigeren dat heeft hij nooit gekund. De keuze die hij maakt stort hem in een levensgevaarlijke draaikolk van leugens, geheimen, en verraad Peter Swanson schrijft korte verhalen en recensies voor verschillende tijdschriften. Zijn fascinatie voor de films van Hitchcock motiveerde hem om zijn eerste boek te schrijven. Hij woont in Massachusetts.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Swanson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023485933
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
1093378 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op een doodnormale vrijdagavond ziet George Foss een vrouw die twintig jaar geleden spoorloos uit zijn leven is verdwenen. Liana was zijn eerste grote liefde. Maar ze bleek ook een dubbelleven te leiden, en werd verdacht van een koelbloedige moord. Opeens is ze terug in het leven van George, en ze heeft zijn hulp nodig. Een groep mannen is ervan overtuigd dat ze geld van hen heeft gestolen, en ze zullen niet stoppen tot ze het weer in handen hebben. George weet dat de komst van Liana alleen maar ellende zal veroorzaken, maar toch kan hij haar geen hulp weigeren dat heeft hij nooit gekund. De keuze die hij maakt stort hem in een levensgevaarlijke draaikolk van leugens, geheimen, en verraad

Peter Swanson schrijft korte verhalen en recensies voor verschillende tijdschriften. Zijn fascinatie voor de films van Hitchcock motiveerde hem om zijn eerste boek te schrijven. Hij woont in Massachusetts.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Swanson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023485933
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2014
Bestandsgrootte
1093378 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig