Het licht breekt door

Prijs € 29,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Julia Burgers-Drost

Hardback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jasmijn is in de wolken. Ze heeft in het dorp van haar oma haar plek gevonden, en ook haar grote liefde, met wie ze nu gaat trouwen. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd. Ook Marijke Marwijk, een vriendin van haar oma. Omdat Marijke niet alleen kan reizen neemt ze haar kleindochter Aniek mee. Die wordt meteen verliefd op het dorp. Aniek vindt werk in de bed en breakfast zodat ze kan blijven. Alles lijkt goed te gaan, tot vlak buiten het dorp een boerderij wordt verbouwd tot... bed and breakfast. De brallerige eigenaar maakt zo veel reclame dat de bestaande bed and breakfast erbij verbleekt. Wat moeten ze daar nu weer mee?Julia Burgers-Drost (1938-2013) kon als geen ander de sfeer vangen van een plek. De bed and breakfast uit Jij bent mijn doel vond ze zo leuk dat ze er deze vervolgroman over schreef. Het is een van de laatste romans uit haar oeuvre, en ook zeker een van de mooiste..

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julia Burgers-Drost
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036429566
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
386

Beschrijving

Jasmijn is in de wolken. Ze heeft in het dorp van haar oma haar plek gevonden, en ook haar grote liefde, met wie ze nu gaat trouwen. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd. Ook Marijke Marwijk, een vriendin van haar oma. Omdat Marijke niet alleen kan reizen neemt ze haar kleindochter Aniek mee. Die wordt meteen verliefd op het dorp. Aniek vindt werk in de bed en breakfast zodat ze kan blijven. Alles lijkt goed te gaan, tot vlak buiten het dorp een boerderij wordt verbouwd tot... bed and breakfast. De brallerige eigenaar maakt zo veel reclame dat de bestaande bed and breakfast erbij verbleekt. Wat moeten ze daar nu weer mee?

Julia Burgers-Drost (1938-2013) kon als geen ander de sfeer vangen van een plek. De bed and breakfast uit Jij bent mijn doel vond ze zo leuk dat ze er deze vervolgroman over schreef. Het is een van de laatste romans uit haar oeuvre, en ook zeker een van de mooiste..

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julia Burgers-Drost
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036429566
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
386