Het lekkere van pesten (e-Book)

het verhaal van een internationaal fotomodel

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Edward van de Vendel

EPUB met digitaal watermerk | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Julian van Dalen werd gepest, op de lagere en de middelbare school. Maar hij vocht terug, en werd een succesvol fotomodel. Hij vertelt zijn verhaal aan schrijver Edward van de Vendel, in de hoop dat dit boek iets zal veranderen aan de manier waarop er wordt gedacht over pesten en wat ertegen te doen valt. De biografische episodes in het boek spelen zich af tussen Julians zesde en zesentwintigste levensjaar. Voor het tweede gedeelte van dit boek ging Edward van de Vendel terug naar de betrokkenen van toen. In gesprekken met Julians ouders, leraren, broer, vrienden én pesters komen vragen aan de orde als: Wie had er moeten ingrijpen? Wat kun je doen als ouder of als docent? Wat is precies `het lekkere van pesten? En: wat levert zo'n pestverleden eigenlijk op?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Edward van de Vendel
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025368708
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2011
Bestandsgrootte
715917 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Julian van Dalen werd gepest, op de lagere en de middelbare school. Maar hij vocht terug, en werd een succesvol fotomodel. Hij vertelt zijn verhaal aan schrijver Edward van de Vendel, in de hoop dat dit boek iets zal veranderen aan de manier waarop er wordt gedacht over pesten en wat ertegen te doen valt. De biografische episodes in het boek spelen zich af tussen Julians zesde en zesentwintigste levensjaar.

Voor het tweede gedeelte van dit boek ging Edward van de Vendel terug naar de betrokkenen van toen. In gesprekken met Julians ouders, leraren, broer, vrienden én pesters komen vragen aan de orde als: Wie had er moeten ingrijpen? Wat kun je doen als ouder of als docent? Wat is precies `het lekkere van pesten? En: wat levert zo'n pestverleden eigenlijk op?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Edward van de Vendel
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025368708
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2011
Bestandsgrootte
715917 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig