Het kwaad van Elena (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Claudia Pineiro

EPUB met digitaal watermerk | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een claustrofobisch verhaal dat je bij je nekvel grijpt. Het leven uit één dag: Elena heeft parkinson, haar dagindeling en haar schaarse activiteiten hangen af van de stipte momenten waarop ze haar medicijn kan innemen, omdat haar ledematen daarna een paar uur lang wat beter meewerken. Elena gaat Isabel opzoeken, een vrouw die nog een schuld bij haar heeft uitstaan, denkt ze. Om bij Isabel te komen, moet ze de hele stad door, een bijna onmogelijke opgave in haar geval. Maar Isabel moet haar helpen om aan te tonen dat Rita geen zelfmoord heeft gepleegd. Met een strop om haar nek hing ze aan de kerkklok, haar dochter, die haar verzorgde, die zelfs bij Elena bleef wonen toen ze op haar veertigste haar eerste vriend tegenkwam. Als Elena eindelijk tegenover Isabel zit, blijkt de uitstaande schuld een illusie te zijn, evenals Elena's andere onzekerheden... In Het kwaad van Elena weeft Claudia Piñeiro behendig verhaallijnen van heden en verleden door elkaar. Ze schetst niet alleen een prachtig portret van de relatie tussen moeder en dochter, laverend tussen afhankelijkheid, haat en liefde, maar ook van de ouderdom en een veel voorkomende ziekte waar niet over wordt gepraat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Claudia Pineiro
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044963878
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2010
Bestandsgrootte
787445 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een claustrofobisch verhaal dat je bij je nekvel grijpt.

Het leven uit één dag: Elena heeft parkinson, haar dagindeling en haar schaarse activiteiten hangen af van de stipte momenten waarop ze haar medicijn kan innemen, omdat haar ledematen daarna een paar uur lang wat beter meewerken. Elena gaat Isabel opzoeken, een vrouw die nog een schuld bij haar heeft uitstaan, denkt ze.

Om bij Isabel te komen, moet ze de hele stad door, een bijna onmogelijke opgave in haar geval. Maar Isabel moet haar helpen om aan te tonen dat Rita geen zelfmoord heeft gepleegd. Met een strop om haar nek hing ze aan de kerkklok, haar dochter, die haar verzorgde, die zelfs bij Elena bleef wonen toen ze op haar veertigste haar eerste vriend tegenkwam.

Als Elena eindelijk tegenover Isabel zit, blijkt de uitstaande schuld een illusie te zijn, evenals Elena's andere onzekerheden...

In Het kwaad van Elena weeft Claudia Piñeiro behendig verhaallijnen van heden en verleden door elkaar. Ze schetst niet alleen een prachtig portret van de relatie tussen moeder en dochter, laverend tussen afhankelijkheid, haat en liefde, maar ook van de ouderdom en een veel voorkomende ziekte waar niet over wordt gepraat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Claudia Pineiro
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044963878
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2010
Bestandsgrootte
787445 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig