Het japanse winkeltje (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Isabelle Artus

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De jonge en verlegen Pamela droomt ervan om geisha te worden. Thad is een stille jongen uit de provincie die samoerai wil worden. Op een dag stapt hij het Japanse winkeltje in Parijs binnen waar Pam bonsaiboompjes verkoopt. Het is liefde op het eerste gezicht, en hun gezamenlijke obsessie voor Japan versterkt hun band. Maar op een dag verdwijnt Thad zonder bericht. Pam weet zeker dat hij in Japan is en besluit hem daar te gaan zoeken. Ze is nooit verder geweest dan het provinciestadje onder de rook van Parijs, en ze spreekt geen Japans. Het Japanse winkeltje is een melancholieke en lichtvoetige debuutroman, een verhaal over dromen die bedrog zijn maar soms ook niet. En er valt een les te leren: liefde is accepteren dat de ander niet is wie jij wilt dat hij is. Het vreemde land Japan, waar Pamela en Thad losgesneden zijn van alles wat ze kennen en wat vertrouwd is, vormt voor dit verhaal het perfecte decor.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Isabelle Artus
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028442832
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
2030484 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

De jonge en verlegen Pamela droomt ervan om geisha te worden. Thad is een stille jongen uit de provincie die samoerai wil worden. Op een dag stapt hij het Japanse winkeltje in Parijs binnen waar Pam bonsaiboompjes verkoopt. Het is liefde op het eerste gezicht, en hun gezamenlijke obsessie voor Japan versterkt hun band. Maar op een dag verdwijnt Thad zonder bericht. Pam weet zeker dat hij in Japan is en besluit hem daar te gaan zoeken. Ze is nooit verder geweest dan het provinciestadje onder de rook van Parijs, en ze spreekt geen Japans.

Het Japanse winkeltje is een melancholieke en lichtvoetige debuutroman, een verhaal over dromen die bedrog zijn maar soms ook niet. En er valt een les te leren: liefde is accepteren dat de ander niet is wie jij wilt dat hij is. Het vreemde land Japan, waar Pamela en Thad losgesneden zijn van alles wat ze kennen en wat vertrouwd is, vormt voor dit verhaal het perfecte decor.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Isabelle Artus
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028442832
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
2030484 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256