Het intieme vreemde (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jente Jong

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik herken direct de zwarte haren die als een helm haar hoofd bedekken. Mijn handen draai ik om de touwtjes van mijn jurk tot mijn vingers blauw zien. Verbeeld ik het me? Ik bestudeer nauwkeurig haar gezicht: de grove neus die er een scheve lijn op trekt en de lichte groeven naast haar ogen die je enkel ziet als je heel goed kijkt. Er is geen twijfel mogelijk: zij is het.’ Als Sarah, een jonge actrice, haar moeder eindelijk teruggevonden denkt te hebben, kan ze niet langer op het toneel staan. Ze eigent zich een nieuwe rol toe om dichter bij de vrouw die haar moeder lijkt te zijn te komen. Want als je ergens maar hard genoeg in gelooft, wordt het vanzelf waarheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jente Jong
Uitgever
Querido
ISBN
9789021407456
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2017
Bestandsgrootte
1034892 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Beschrijving

Ik herken direct de zwarte haren die als een helm haar hoofd bedekken. Mijn handen draai ik om de touwtjes van mijn jurk tot mijn vingers blauw zien. Verbeeld ik het me? Ik bestudeer nauwkeurig haar gezicht: de grove neus die er een scheve lijn op trekt en de lichte groeven naast haar ogen die je enkel ziet als je heel goed kijkt. Er is geen twijfel mogelijk: zij is het.’
Als Sarah, een jonge actrice, haar moeder eindelijk teruggevonden denkt te hebben, kan ze niet langer op het toneel staan. Ze eigent zich een nieuwe rol toe om dichter bij de vrouw die haar moeder lijkt te zijn te komen. Want als je ergens maar hard genoeg in gelooft, wordt het vanzelf waarheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jente Jong
Uitgever
Querido
ISBN
9789021407456
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2017
Bestandsgrootte
1034892 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166