Het hart van een vrouw (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Cathy Kelly

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HARTVERWARMEND, EMOTIONEEL EN ONTROERENDMichael en Katy gaan trouwen - beide families en alle vrienden in de Ierse stad Bridgefort kijken opgewonden uit naar het feest. Maar er zijn drie vrouwen die worstelen met verborgen gevoelens. Leila, Katy's beste vriendin, heeft een succesvolle muziekcarrière. Met haar zelfverzekerde uitstraling probeert ze haar stukgelopen huwelijk te vergeten. Grace, Michaels moeder, is al vijftien jaar gescheiden. Toch twijfelt ze nog steeds over de beslissingen die ze destijds heeft genomen. En Vonnie, eigenaresse van Natural Cake, stort zich met hart en ziel op de bruidstaart om zo haar eigen verdriet achter zich te laten en haar nieuwe relatie een kans te geven - voor zichzelf maar ook voor haar jonge zoon.Met haar opmerkzame en warme blik beschrijft Cathy Kelly de levens van drie moderne vrouwen. Haar roman over vriendschap, relaties en hartsgeheimen, in een altijd fascinerende Ierse setting, sprankelt en inspireert.'Alsof je lekker met je vriendinnen zit te kletsen.' Marian KeyesCathy Kelly, bestsellerauteur van onder andere Speciaal voor jou, Dan komt alles goed en Het huis aan het plein, was journaliste voordat ze romans begon te schrijven. Haar werk, geïnspireerd op de boeken van Maeve Binchy, wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF. Ze woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cathy Kelly
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044344929
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
855947 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
338

Beschrijving

HARTVERWARMEND, EMOTIONEEL EN ONTROEREND

Michael en Katy gaan trouwen - beide families en alle vrienden in de Ierse stad Bridgefort kijken opgewonden uit naar het feest. Maar er zijn drie vrouwen die worstelen met verborgen gevoelens. Leila, Katy's beste vriendin, heeft een succesvolle muziekcarrière. Met haar zelfverzekerde uitstraling probeert ze haar stukgelopen huwelijk te vergeten. Grace, Michaels moeder, is al vijftien jaar gescheiden. Toch twijfelt ze nog steeds over de beslissingen die ze destijds heeft genomen. En Vonnie, eigenaresse van Natural Cake, stort zich met hart en ziel op de bruidstaart om zo haar eigen verdriet achter zich te laten en haar nieuwe relatie een kans te geven - voor zichzelf maar ook voor haar jonge zoon.

Met haar opmerkzame en warme blik beschrijft Cathy Kelly de levens van drie moderne vrouwen. Haar roman over vriendschap, relaties en hartsgeheimen, in een altijd fascinerende Ierse setting, sprankelt en inspireert.

'Alsof je lekker met je vriendinnen zit te kletsen.' Marian Keyes

Cathy Kelly, bestsellerauteur van onder andere Speciaal voor jou, Dan komt alles goed en Het huis aan het plein, was journaliste voordat ze romans begon te schrijven. Haar werk, geïnspireerd op de boeken van Maeve Binchy, wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF. Ze woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cathy Kelly
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044344929
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
855947 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
338