Het grotere wonder (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Thomas Glavinic

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jonas heeft altijd een grenzeloos leven geleid tot hij na vele omzwervingen in een zone des doods op de Mount Everest belandt. Tijdens de moeizame beklimming laat hij zijn leven de revue passeren. Samen met zijn tweelingbroer Mike groeit hij op bij zijn beste vriend Werner. Onder de hoede van Werners opa Picco wordt de jongens niets in de weg gelegd en de wereld ligt aan hun voeten. Maar op een dag wordt die kinderlijke idylle wreed verstoord en maakt zich een onverteerbare onrust van Jonas meester. Hij reist de wereld over van Havana naar Tokio, van Jeruzalem naar Oslo, op zoek naar iets wat hij niet kan benoemen. Tot die magische ontmoeting met Marie die zijn hele leven verandert.Het grotere wonder is een expeditie door het onzekere – een onvergetelijk boek met een hartstochtelijke energie en een enorme verbeeldingskracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thomas Glavinic
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044971408
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
1203553 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424

Beschrijving

Jonas heeft altijd een grenzeloos leven geleid tot hij na vele omzwervingen in een zone des doods op de Mount Everest belandt. Tijdens de moeizame beklimming laat hij zijn leven de revue passeren. Samen met zijn tweelingbroer Mike groeit hij op bij zijn beste vriend Werner. Onder de hoede van Werners opa Picco wordt de jongens niets in de weg gelegd en de wereld ligt aan hun voeten. Maar op een dag wordt die kinderlijke idylle wreed verstoord en maakt zich een onverteerbare onrust van Jonas meester. Hij reist de wereld over van Havana naar Tokio, van Jeruzalem naar Oslo, op zoek naar iets wat hij niet kan benoemen. Tot die magische ontmoeting met Marie die zijn hele leven verandert.

Het grotere wonder is een expeditie door het onzekere – een onvergetelijk boek met een hartstochtelijke energie en een enorme verbeeldingskracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thomas Glavinic
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044971408
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
1203553 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
424