Het gordijn met de ibissen (e-Book)

roman uit het oude Indie

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book

Johan Fabricius

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In deze roman roept Johan Fabricius het 'Indië' van omstreeks de eeuwwisseling voor ons op, zijn eigen herinneringen completerend met die van zijn vader. Laurens de Visser - Louwtje genoemd - wordt na een wat ongelukkige start in de advocatuur door de familie ijlings naar Indië gestuurd. Hier ontmoet hij al gauw zijn noodlot in de gedaante van het Chinese meisje Li. Li blijft ook voor hem een mysterie maar steunt hem in zijn succesvolle carriere. Een carriere die naar een wrang einde voert. Nu de interesse voor het oude Indië sterker wordt, ook bij de jongeren, kunnen we ons gelukkig prijzen dat Johan Fabricius zo beeldend deze voorgoed ondergegane wereld in al zijn details en met al zijn sfeer voor ons heeft weten op te roepen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan Fabricius
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025863555
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
938060 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
277

Beschrijving

In deze roman roept Johan Fabricius het 'Indië' van omstreeks de eeuwwisseling voor ons op, zijn eigen herinneringen completerend met die van zijn vader.
Laurens de Visser - Louwtje genoemd - wordt na een wat ongelukkige start in de advocatuur door de familie ijlings naar Indië gestuurd. Hier ontmoet hij al gauw zijn noodlot in de gedaante van het Chinese meisje Li. Li blijft ook voor hem een mysterie maar steunt hem in zijn succesvolle carriere. Een carriere die naar een wrang einde voert.

Nu de interesse voor het oude Indië sterker wordt, ook bij de jongeren, kunnen we ons gelukkig prijzen dat Johan Fabricius zo beeldend deze voorgoed ondergegane wereld in al zijn details en met al zijn sfeer voor ons heeft weten op te roepen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan Fabricius
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025863555
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
938060 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
277