Het gezicht van de dood (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Cody Macfadyen

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een huiveringwekkende confrontatie met het ultieme kwaadHet eerste wat ik ruik is moord. Een schrijver heeft me eens gevraagd hoe moord ruikt. Hij was op zoek naar materiaal voor een boek dat hij aan het schrijven was, iets authentieks. ‘Het is het bloed,’ zei ik tegen hem. ‘De dood stinkt, maar wanneer je voornamelijk bloed ruikt, ruik je meestal een moord.’ ‘Het is alsof je een mond vol muntjes hebt die je niet kunt uitspugen.’ Ik ruik het nu, die doordringende, weeïge, koperachtige geur. Tot op zekere hoogte windt het me op. Er is hier een moordenaar geweest. Ik jaag op moordenaars. Ik loop verder. Het meisje is zestien jaar oud. Ze heet Sarah, bevindt zich op de plaats delict van een gruwelijke drievoudige moord en houdt een pistool tegen haar hoofd gedrukt. Ze beweert tegenover de politie dat ‘de Vreemdeling’ haar adoptiegezin heeft vermoord. Dat hij haar al haar hele leven achtervolgt en iedereen vermoordt van wie ze houdt. En dat niemand haar gelooft. En dat klopt, niemand gelooft haar. Tot nu toe… Special agent Smoky Barrett heeft de leiding over CASMIRC, een speciale FBI-eenheid die zich bezighoudt met het opsporen van seriemoordenaars. En deze zaak zal het uiterste van hen vergen. Want een nieuwe wrede dubbele moord toont aan dat deze seriemoordenaar op een missie is en verdergaat dan welke moordenaar dan ook.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cody Macfadyen
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044963724
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
2327717 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Beschrijving

Een huiveringwekkende confrontatie met het ultieme kwaad

Het eerste wat ik ruik is moord.

Een schrijver heeft me eens gevraagd hoe moord ruikt. Hij was op zoek naar materiaal voor een boek dat hij aan het schrijven was, iets authentieks.

‘Het is het bloed,’ zei ik tegen hem. ‘De dood stinkt, maar wanneer je voornamelijk bloed ruikt, ruik je meestal een moord.’
‘Het is alsof je een mond vol muntjes hebt die je niet kunt uitspugen.’
Ik ruik het nu, die doordringende, weeïge, koperachtige geur. Tot op zekere hoogte windt het me op.
Er is hier een moordenaar geweest. Ik jaag op moordenaars.
Ik loop verder.


Het meisje is zestien jaar oud. Ze heet Sarah, bevindt zich op de plaats delict van een gruwelijke drievoudige moord en houdt een pistool tegen haar hoofd gedrukt. Ze beweert tegenover de politie dat ‘de Vreemdeling’ haar adoptiegezin heeft vermoord. Dat hij haar al haar hele leven achtervolgt en iedereen vermoordt van wie ze houdt. En dat niemand haar gelooft. En dat klopt, niemand gelooft haar. Tot nu toe…

Special agent Smoky Barrett heeft de leiding over CASMIRC, een speciale FBI-eenheid die zich bezighoudt met het opsporen van seriemoordenaars. En deze zaak zal het uiterste van hen vergen. Want een nieuwe wrede dubbele moord toont aan dat deze seriemoordenaar op een missie is en verdergaat dan welke moordenaar dan ook.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cody Macfadyen
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044963724
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
2327717 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420