Het gewicht van bloed (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Laura McHugh

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zeventienjarige Lucy Dane rouwt om de brute moord op haar vriendin Cheri. Het lichaam van het meisje is een jaar na haar vermissing gevonden in een holle, dode boom. Als Lucy in een verlaten caravan op het land van haar oom een kettinkje van Cheri vindt, is ze vastbesloten uit te zoeken wat er is gebeurd. In het afgelegen stadje Henbane blijven geheimen niet lang verborgen en Lucys zoektocht leidt onverwacht ook naar haar eigen verleden. Haar moeder is kort na haar geboorte spoorloos verdwenen, en al snel blijktdeze vermissing onlosmakelijk verbonden met het lot van Cheri. Terwijl Lucy worstelt met angstige vermoedens over de schaduwkant van Henbane probeert ze de gevaarlijke geheimen van haar familie te ontrafelen. Laura McHugh woont met haar gezin in Missouri. Het gewicht van bloed is haar debuut en is persoonlijk door Karin Slaughter uitgekozen voor de Cargo-imprint Slaughterhouse.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura McHugh
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023487647
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2014
Bestandsgrootte
1577240 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292

Beschrijving

De zeventienjarige Lucy Dane rouwt om de brute moord op haar vriendin Cheri. Het lichaam van het meisje is een jaar na haar vermissing gevonden in een holle, dode boom. Als Lucy in een verlaten caravan op het land van haar oom een kettinkje van Cheri vindt, is ze vastbesloten uit te zoeken wat er is gebeurd.
In het afgelegen stadje Henbane blijven geheimen niet lang verborgen en Lucys zoektocht leidt onverwacht ook naar haar eigen verleden. Haar moeder is kort na haar geboorte spoorloos verdwenen, en al snel blijktdeze vermissing onlosmakelijk verbonden met het lot van Cheri. Terwijl Lucy worstelt met angstige vermoedens over de schaduwkant van Henbane probeert ze de gevaarlijke geheimen van haar familie te ontrafelen.

Laura McHugh woont met haar gezin in Missouri. Het gewicht van bloed is haar debuut en is persoonlijk door Karin Slaughter uitgekozen voor de Cargo-imprint Slaughterhouse.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura McHugh
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023487647
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2014
Bestandsgrootte
1577240 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292