Het geheim van een goede coach

de fases in het coachingsgesprek

Prijs € 33,50

Uitverkocht

Martie Slooter

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat maakt de ene coach succesvoller dan de andere? Wat doen succesvolle coaches eigenlijk precies?In Het geheim van een goede coach, De fases in het coachingsgesprek worden de geheimen van goede coaches stuk voor stuk ontsluierd. Het boek is een practische steun voor coaches die hun effectiviteit willen vergroten en zich verder willen ontwikkelen. Het beschrijft hoe zij met behulp van een heldere gesprekscultuur meer lijn kunnen brengen in het gesprek met leraren en ruimte kunnen creëren voor verschillende interventiemethodieken. Daarbij maken zij optimaal gebruik van hun expertise en intuïtie.De verschillende fases van dit gespreksmodel worden toegelicht aan de hand van herkenbare voorbeelden. Daarnaast zijn veel vragen opgenomen die coaches helpen te refelecteren op hun eigen rol, hun interactie met de leraren en hun overtuigingen. Ook worden veel direct toepasbare tips gegeven.Dit boek is in eerste instantie bedoeld voor onderwijscoaches. Omdat er veel algemene principes van effectieve coaching worden besproken, is het ook uitermate geschikt voor coaches van buiten het onderwijsveld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martie Slooter
Uitgever
CPS Uitgeverij
ISBN
9789065086334
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
153

Beschrijving

Wat maakt de ene coach succesvoller dan de andere? Wat doen succesvolle coaches eigenlijk precies?

In Het geheim van een goede coach, De fases in het coachingsgesprek worden de geheimen van goede coaches stuk voor stuk ontsluierd. Het boek is een practische steun voor coaches die hun effectiviteit willen vergroten en zich verder willen ontwikkelen. Het beschrijft hoe zij met behulp van een heldere gesprekscultuur meer lijn kunnen brengen in het gesprek met leraren en ruimte kunnen creëren voor verschillende interventiemethodieken. Daarbij maken zij optimaal gebruik van hun expertise en intuïtie.

De verschillende fases van dit gespreksmodel worden toegelicht aan de hand van herkenbare voorbeelden. Daarnaast zijn veel vragen opgenomen die coaches helpen te refelecteren op hun eigen rol, hun interactie met de leraren en hun overtuigingen. Ook worden veel direct toepasbare tips gegeven.

Dit boek is in eerste instantie bedoeld voor onderwijscoaches. Omdat er veel algemene principes van effectieve coaching worden besproken, is het ook uitermate geschikt voor coaches van buiten het onderwijsveld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martie Slooter
Uitgever
CPS Uitgeverij
ISBN
9789065086334
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
153