Het geheim van de zeven zusters

gevolgd door dezelfde tekst in het Zjwaams 't Geheim vanne zeve zosters

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Elle Eggels

Hardback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 1998 kwam ze met een donderende klap de Nederlandse literatuur binnen: Elle Eggels, debuterend schrijfster van de Isabel Allende-achtige roman Het huis van de zeven zusters. Onnederlands Magisch Realisme uit Limburg! Eggels verwierf een enorm lezerspubliek, vele vertalingen volgden en ook een verfilming werd overwogen. Die is er nooit gekomen, maar een monoloog die de auteur schreef voor de film vormt nu de kern van dit boek Het geheim van de zeven zusters. Het is een dramatische verwoording van het grootste conflict dat aan Eggels' debuutroman ten grondslag ligt, de twee zusters die strijden om hun allerbelangrijkste 'eigendom': de dochter van een van hen. Vertaling van het verhaal in het dialect van Swalmen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elle Eggels
Uitgever
B for Books
ISBN
9789085162858
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

In 1998 kwam ze met een donderende klap de Nederlandse literatuur binnen: Elle Eggels, debuterend schrijfster van de Isabel Allende-achtige roman Het huis van de zeven zusters.

Onnederlands Magisch Realisme uit Limburg! Eggels verwierf een enorm lezerspubliek, vele vertalingen volgden en ook een verfilming werd overwogen. Die is er nooit gekomen, maar een monoloog die de auteur schreef voor de film vormt nu de kern van dit boek Het geheim van de zeven zusters. Het is een dramatische verwoording van het grootste conflict dat aan Eggels' debuutroman ten grondslag ligt, de twee zusters die strijden om hun allerbelangrijkste 'eigendom': de dochter van een van hen.

Vertaling van het verhaal in het dialect van Swalmen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elle Eggels
Uitgever
B for Books
ISBN
9789085162858
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80