Het geheim van de Hoogste

psalmendagboek

Prijs € 19,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Annemarie van Heijningen-Steenbergen

Hardback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Puntig, praktisch en poëtisch. Zo kun je dit psalmendagboek omschrijven. In 365 stukjes worden alle psalmen behandeld, ook de 'lastige' en onbekende psalmen. De teksten zijn kort. In weinig woorden wordt veel gezegd. Een dagboek dat je raakt, inspireert en aan het denken zet.Als lezer mag je mee op reis, met de dichters van de psalmen. Het wordt een jaar vol avontuur: zwevend over toppen van geloof, afdalend naar valleien van vertwijfeling. Er worden schatten verzameld, parels gezocht. Ingehouden adem bij de fonkelnieuwe schittering van eeuwenoude woorden. Je zult de Zoon ontmoeten - en stilstaan bij de Bron. Levend-waterval. Wonderwel. Als je dorst hebt, mag je drinken.Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is spreker, schrijver en columnist. Ze schrijft momenteel in 'Visie' en publiceerde enige tijd haar columns in het 'Reformatorisch Dagblad'. Titels van haar hand: 'Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn', 'Voor U wil ik de allerbeste dochter zijn', 'Ik kan het niet loslaten' en 'Refomeisje'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemarie van Heijningen-Steenbergen
Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023970019
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
392

Beschrijving

Puntig, praktisch en poëtisch. Zo kun je dit psalmendagboek omschrijven. In 365 stukjes worden alle psalmen behandeld, ook de 'lastige' en onbekende psalmen. De teksten zijn kort. In weinig woorden wordt veel gezegd. Een dagboek dat je raakt, inspireert en aan het denken zet.
Als lezer mag je mee op reis, met de dichters van de psalmen. Het wordt een jaar vol avontuur: zwevend over toppen van geloof, afdalend naar valleien van vertwijfeling. Er worden schatten verzameld, parels gezocht. Ingehouden adem bij de fonkelnieuwe schittering van eeuwenoude woorden. Je zult de Zoon ontmoeten - en stilstaan bij de Bron. Levend-waterval. Wonderwel. Als je dorst hebt, mag je drinken.

Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is spreker, schrijver en columnist. Ze schrijft momenteel in 'Visie' en publiceerde enige tijd haar columns in het 'Reformatorisch Dagblad'. Titels van haar hand: 'Voor jou wil ik de allerbeste mama zijn', 'Voor U wil ik de allerbeste dochter zijn', 'Ik kan het niet loslaten' en 'Refomeisje'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemarie van Heijningen-Steenbergen
Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023970019
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
392