Het geheim van de Buick (e-Book)

from a buick 8

€ 12,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Stephen King

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het bloedstollende verhaal van Het Geheim van de Buick van Stephen King gaat over een geheimzinnige auto. Het griezelverhaal begint als een mysterieuze man parkeert bij een tankstation en vervolgens verdwijnt, de auto achterlatend. De politie neemt de Buick in beslag, maar komt er al snel achter dat dit geen gewone auto is. Er gebeuren steeds meer vreemde dingen, en het lijkt erop dat de Buick een portaal is naar een andere werkelijkheid. Af en toe neemt hij iets uit deze wereld, en stuurt er iets uit de andere wereld voor terug... Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder vijftig thriller- en fantasy-titels, alle wereldwijde bestsellers. Zijn recentste boeken zijn Gevangen, 22-11-1963, Joyland, Dr. Sleep, Mr. Mercedes, De eerlijke vinder en De bazaar van boze dromen. Onlangs ontving King de National Medal of Arts, de hoogste Amerikaanse onderscheiding voor kunstenaars. ‘Dit is het soort verhaal dat alleen Stephen King succesvol kan flikken.’ Goodreads ‘Het Geheim van de Buick zorgt er zeker voor dat je de bladzijden om blijft slaan.’ Salon.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024572069
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
13308955 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Het bloedstollende verhaal van Het Geheim van de Buick van Stephen King gaat over een geheimzinnige auto. Het griezelverhaal begint als een mysterieuze man parkeert bij een tankstation en vervolgens verdwijnt, de auto achterlatend. De politie neemt de Buick in beslag, maar komt er al snel achter dat dit geen gewone auto is. Er gebeuren steeds meer vreemde dingen, en het lijkt erop dat de Buick een portaal is naar een andere werkelijkheid.
Af en toe neemt hij iets uit deze wereld, en stuurt er iets uit de andere wereld voor terug...

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen op zijn naam staan, waaronder vijftig thriller- en fantasy-titels, alle wereldwijde bestsellers. Zijn recentste boeken zijn Gevangen, 22-11-1963, Joyland, Dr. Sleep, Mr. Mercedes, De eerlijke vinder en De bazaar van boze dromen. Onlangs ontving King de National Medal of Arts, de hoogste Amerikaanse onderscheiding voor kunstenaars.

‘Dit is het soort verhaal dat alleen Stephen King succesvol kan flikken.’ Goodreads

‘Het Geheim van de Buick zorgt er zeker voor dat je de bladzijden om blijft slaan.’ Salon.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024572069
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
13308955 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384