Het fluwelen Labyrint (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jan van Aken

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Einar heeft gebroken met zijn vroegere leven. De stad waar hij woont is hij steeds meer gaan zien als een draaikolk die hem mee de diepte in wil zuigen. Maar hij ontmoette er ook zijn liefde Isida. Als hij op een dag een briefje van haar aantreft, besluit hij nog een poging te doen om haar te vinden, al beseft hij dat zij in twee werelden leven die steeds verder uit elkaar drijven. Enerzijds is er wat hij het ‘Fluwelen Labyrint’ noemt, de mythische kleurenwerveling van een reeds vervlogen reputatie, anderzijds is er de grauwe werkelijkheid van de late jaren tachtig. Einar wil Isida redden uit haar uitzichtloze bestaan, maar de vraag is of hun werelden elkaar ooit nog kunnen raken. De meester van de historische roman voert ons terug naar de jaren tachtig van de twintigste eeuw in dit moderne Orpheus en Eurydice-verhaal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan van Aken
Uitgever
Querido
ISBN
9789021416939
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
745018 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
311

Beschrijving

Einar heeft gebroken met zijn vroegere leven. De stad waar hij woont is hij steeds meer gaan zien als een draaikolk die hem mee de diepte in wil zuigen. Maar hij ontmoette er ook zijn liefde Isida. Als hij op een dag een briefje van haar aantreft, besluit hij nog een poging te doen om haar te vinden, al beseft hij dat zij in twee werelden leven die steeds verder uit elkaar drijven. Enerzijds is er wat hij het ‘Fluwelen Labyrint’ noemt, de mythische kleurenwerveling van een reeds vervlogen reputatie, anderzijds is er de grauwe werkelijkheid van de late jaren tachtig.
Einar wil Isida redden uit haar uitzichtloze bestaan, maar de vraag is of hun werelden elkaar ooit nog kunnen raken.

De meester van de historische roman voert ons terug naar de jaren tachtig van de twintigste eeuw in dit moderne Orpheus en Eurydice-verhaal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan van Aken
Uitgever
Querido
ISBN
9789021416939
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
745018 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
311