Het eind is ons begin (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Megan Hunter

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Het vasteland staat in brand, zeggen ze met zoveel woorden. Na de vloed het vuur. Ik raak de draad kwijt. Ik vergeet.'Tijdens een mysterieuze milieuramp baart een vrouw haar eerste kind, een zoon; haar man en zij noemen hem Z.Maar vlak na Z's geboorte slaat de chaos toe en ziet het stel zich gedwongen huis en haard te verlaten en veiliger oorden op te zoeken. Ze gaan van de weg af, naar een vluchtelingenkamp, een desolaat eiland en weer terug, en in alle ontreddering wordt de innige band tussen moeder en kind al snel het enige toevluchtsoord. Te midden van de onzekerheid, honger, angst en slapeloosheid weet Z wonder boven wonder te groeien en zich te ontwikkelen. Hij is het ankerpunt van onze verteller wanneer alles wat haar lief is verdwijnt en de wereld om haar heen onherkenbaar wordt.Het eind is ons begin van Megan Hunter, transhistorisch én actueel, zet een laagje nieuwe inzichten af op flarden overerfde wijsheid. Het boek heeft iets onloochenbaars, elementairs, verontrustends, is zowel een lyrisch verhaal over de vreemde schoonheid van nieuw moederschap als een sombere schets van angstaanjagende, onbeheersbare veranderingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Megan Hunter
Uitgever
Hollands Diep
ISBN
9789048835874
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
2476365 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
61

Beschrijving

'Het vasteland staat in brand, zeggen ze met zoveel woorden. Na de vloed het vuur. Ik raak de draad kwijt. Ik vergeet.'

Tijdens een mysterieuze milieuramp baart een vrouw haar eerste kind, een zoon; haar man en zij noemen hem Z.

Maar vlak na Z's geboorte slaat de chaos toe en ziet het stel zich gedwongen huis en haard te verlaten en veiliger oorden op te zoeken. Ze gaan van de weg af, naar een vluchtelingenkamp, een desolaat eiland en weer terug, en in alle ontreddering wordt de innige band tussen moeder en kind al snel het enige toevluchtsoord. Te midden van de onzekerheid, honger, angst en slapeloosheid weet Z wonder boven wonder te groeien en zich te ontwikkelen. Hij is het ankerpunt van onze verteller wanneer alles wat haar lief is verdwijnt en de wereld om haar heen onherkenbaar wordt.

Het eind is ons begin van Megan Hunter, transhistorisch én actueel, zet een laagje nieuwe inzichten af op flarden overerfde wijsheid. Het boek heeft iets onloochenbaars, elementairs, verontrustends, is zowel een lyrisch verhaal over de vreemde schoonheid van nieuw moederschap als een sombere schets van angstaanjagende, onbeheersbare veranderingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Megan Hunter
Uitgever
Hollands Diep
ISBN
9789048835874
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
2476365 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
61