Het eerste jaar van haar huwelijk (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Anita Shreve

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eén moment van roekeloosheid, maar het had ingrijpende gevolgen voor hen allemaal en zou hun leven voorgoed veranderen… Margaret en Patrick zijn nog niet zo lang getrouwd en hebben zich recentelijk in Afrika gevestigd, wanneer ze zich enthousiast aansluiten bij hun Britse vrienden voor een expeditie naar de top van Mount Kenya. Tijdens de beklimming gebeurt er een afschuwelijk ongeluk. In de nasleep daarvan worstelt Margaret met de vraag wat er op de berg precies is gebeurd, en in hoeverre niet alleen zijzelf maar ook haar huwelijk daardoor is veranderd. Bij wie ligt de schuld wanneer kleine daden tragische gevolgen hebben? En kan de stem van het geweten ooit echt het zwijgen worden opgelegd? ‘Zeg al je afspraken maar af wanneer je aan dit dramatische verhaal begint... Het eerste jaar van haar huwelijk is een boek dat je niet kunt wegleggen.’ – Bookpage ‘Meeslepend (...) Shreve weet van de eerste tot de laatste pagina te boeien.’ – Booklist

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anita Shreve
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044962604
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
2946658 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269

Beschrijving

Eén moment van roekeloosheid, maar het had ingrijpende gevolgen voor hen allemaal en zou hun leven voorgoed veranderen…
Margaret en Patrick zijn nog niet zo lang getrouwd en hebben zich recentelijk in Afrika gevestigd, wanneer ze zich enthousiast aansluiten bij hun Britse vrienden voor een expeditie naar de top van Mount Kenya. Tijdens de beklimming gebeurt er een afschuwelijk ongeluk.
In de nasleep daarvan worstelt Margaret met de vraag wat er op de berg precies is gebeurd, en in hoeverre niet alleen zijzelf maar ook haar huwelijk daardoor is veranderd.

Bij wie ligt de schuld wanneer kleine daden tragische gevolgen hebben? En kan de stem van het geweten ooit echt het zwijgen worden opgelegd?

‘Zeg al je afspraken maar af wanneer je aan dit dramatische verhaal begint... Het eerste jaar van haar huwelijk is een boek dat je niet kunt wegleggen.’ – Bookpage

‘Meeslepend (...) Shreve weet van de eerste tot de laatste pagina te boeien.’ – Booklist

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anita Shreve
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044962604
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2012
Bestandsgrootte
2946658 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269