Het dertiende sterrenbeeld (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Unni Lindell

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 1 van de Cato Isaksen-reeksSoms krijg je van een slaapliedje juist slapeloze nachten…In een appartement in Oslo wordt een vermoorde man gevonden. Onder het lijk treft de politie een briefje aan waarop in kinderlijke potloodletters staat: NOG IS HET WINTER! Op het eerste gezicht lijkt dat niet zoveel te betekenen, tot blijkt dat er vlak daarvoor een ander slachtoffer op dezelfde wijze is vermoord en er onder dat lichaam een soortgelijk briefje is gevonden. Daar stond op: SLAAP MAAR, KLEINE GROENE STENGEL. Het blijken regels uit een kinderliedje te zijn.Hoofdinspecteur Ingeborg Myklebust en inspecteur Cato Isaksen staan voor een raadsel: wie is deze moordenaar en wat wil hij of zij zeggen met die teksten? En kunnen ze het mysterie oplossen voor er een nieuw slachtoffer valt?‘Een aanrader!’ – Trouw‘In de eerste plaats een voortreffelijke roman en in de tweede plaats een uitstekende misdaadroman.’ – Elsevier

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Unni Lindell
Uitgever
Volt
ISBN
9789021481562
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1169922 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255

Beschrijving

Deel 1 van de Cato Isaksen-reeks

Soms krijg je van een slaapliedje juist slapeloze nachten…

In een appartement in Oslo wordt een vermoorde man gevonden. Onder het lijk treft de politie een briefje aan waarop in kinderlijke potloodletters staat: NOG IS HET WINTER! Op het eerste gezicht lijkt dat niet zoveel te betekenen, tot blijkt dat er vlak daarvoor een ander slachtoffer op dezelfde wijze is vermoord en er onder dat lichaam een soortgelijk briefje is gevonden. Daar stond op: SLAAP MAAR, KLEINE GROENE STENGEL. Het blijken regels uit een kinderliedje te zijn.

Hoofdinspecteur Ingeborg Myklebust en inspecteur Cato Isaksen staan voor een raadsel: wie is deze moordenaar en wat wil hij of zij zeggen met die teksten? En kunnen ze het mysterie oplossen voor er een nieuw slachtoffer valt?

‘Een aanrader!’ – Trouw

‘In de eerste plaats een voortreffelijke roman en in de tweede plaats een uitstekende misdaadroman.’ – Elsevier



Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Unni Lindell
Uitgever
Volt
ISBN
9789021481562
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2023
Bestandsgrootte
1169922 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255