Het Cassandra-effect

Prijs € 19,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Wendy Walker

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zusjes Tanner zijn verdwenen. Emma's auto wordt gevonden, maar van haar en Cass geen enkel spoor. Drie jaar later staat Cass ineens weer bij haar moeder en stiefvader op de stoep. Ze waren ontvoerd, vertelt ze, en gevangengehouden op een eiland. Terwijl ze haar verhaal doet aan forensisch psychiater Abby Winter, onthult ze ook veel over haar leven voor de verdwijning. Een leven met een narcistische moeder, een maniakale stiefvader en een manipulatieve zus. Of is Cass juist degene die manipuleert?Wendy Walker speelt een geraffineerd spel met de veronderstellingen en vooroordelen van de lezer. Iedereen heeft iets te verbergen, machtcorrumpeert en narcisme kan in de familie zitten. Het Cassandra-effect is een beklemmende thriller over de hechte maar destructieve band die broers en zussen kunnen hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wendy Walker
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402700381
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

De zusjes Tanner zijn verdwenen. Emma's auto wordt gevonden, maar van haar en Cass geen enkel spoor. Drie jaar later staat Cass ineens weer bij haar moeder en stiefvader op de stoep. Ze waren ontvoerd, vertelt ze, en gevangengehouden op een eiland. Terwijl ze haar verhaal doet aan forensisch psychiater Abby Winter, onthult ze ook veel over haar leven voor de verdwijning. Een leven met een narcistische moeder, een maniakale stiefvader en een manipulatieve zus. Of is Cass juist degene die manipuleert?

Wendy Walker speelt een geraffineerd spel met de veronderstellingen en vooroordelen van de lezer. Iedereen heeft iets te verbergen, macht
corrumpeert en narcisme kan in de familie zitten. Het Cassandra-effect is een beklemmende thriller over de hechte maar destructieve band die broers en zussen kunnen hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wendy Walker
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402700381
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320