Het boek van Carl (e-Book)

Heeft de dood iets van je afgenomen geef het dan terug

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Naja Marie Aidt

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik hef mijn glas op en proost met mijn oudste zoon. Boven slapen zijn zwangere vrouw en zijn dochter. Buiten is de maartnacht koud en helder. “Op het leven!” zeg ik wanneer de glazen tegen elkaar klinken met een breekbaar en mooi geluid. Mijn moeder zegt iets tegen de hond. Dan gaat de telefoon. We nemen niet op. Wie zou ons zo laat op een zaterdagavond kunnen bellen?’ In maart 2015 overlijdt Naja Marie Aidts een na oudste zoon Carl op 25-jarige leeftijd door een tragisch ongeluk. Het boek van Carl beschrijft het eerste jaar na dat verschrikkelijke telefoontje tot de schok van zijn dood langzaam wordt gedempt. Het is zowel een nuchter verslag van hoe het is om te leven na het verlies van een kind – het laat zien hoe verdriet je relatie met de werkelijkheid, je geliefden en de tijd verandert – als een poëtisch boek over verlies en liefde. Het boek van Carl is hartverscheurend mooi.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Naja Marie Aidt
Uitgever
Querido
ISBN
9789021408545
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
295826 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
78

Beschrijving

Ik hef mijn glas op en proost met mijn oudste zoon. Boven slapen zijn zwangere vrouw en zijn dochter. Buiten is de maartnacht koud en helder. “Op het leven!” zeg ik wanneer de glazen tegen elkaar klinken met een breekbaar en mooi geluid. Mijn moeder zegt iets tegen de hond. Dan gaat de telefoon. We nemen niet op. Wie zou ons zo laat op een zaterdagavond kunnen bellen?’

In maart 2015 overlijdt Naja Marie Aidts een na oudste zoon Carl op 25-jarige leeftijd door een tragisch ongeluk. Het boek van Carl beschrijft het eerste jaar na dat verschrikkelijke telefoontje tot de schok van zijn dood langzaam wordt gedempt. Het is zowel een nuchter verslag van hoe het is om te leven na het verlies van een kind – het laat zien hoe verdriet je relatie met de werkelijkheid, je geliefden en de tijd verandert – als een poëtisch boek over verlies en liefde. Het boek van Carl is hartverscheurend mooi.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Naja Marie Aidt
Uitgever
Querido
ISBN
9789021408545
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2018
Bestandsgrootte
295826 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
78