Het blauwe labyrint (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Preston & Child

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Snel, geraffineerd en boordevol verrassingen… Er gaat niets boven de Pendergast-thrillers.’ The Washington Post FBI-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moord. De enige aanwijzing is een stukje turkoois in de maag van het slachtoffer. Het steentje leidt Pendergast naar een verlaten mijn en een uitgestorven resort aan de Californische kust. Het voert hem tevens op een ontdekkingsreis diep door de sinistere geschiedenis van zijn eigen familie. Pendergast wordt slachtoffer van een onbekende kwade genius, die zint op wraak vanwege een gebeurtenis uit het verleden. Hij wordt het doelwit van een gruwelijk slim complot dat uiteindelijk maar op één manier kan eindigen: met zijn dood. Over Wit vuur: ‘Spannend… met als extra bonus: Het avontuur van Aspern Hall – het verloren gewaande verhaal van Sir Arthur Conan Doyle.’ **** VN Detective en Thrillergids ‘De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.’ Publishers Weekly Douglas Preston & Lincoln Child zijn de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Preston & Child
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566921
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1255019 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Snel, geraffineerd en boordevol verrassingen… Er gaat niets boven de Pendergast-thrillers.’ The Washington Post

FBI-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moord. De enige aanwijzing is een stukje turkoois in de maag van het slachtoffer. Het steentje leidt Pendergast naar een verlaten mijn en een uitgestorven resort aan de Californische kust.
Het voert hem tevens op een ontdekkingsreis diep door de sinistere geschiedenis van zijn eigen familie. Pendergast wordt slachtoffer van een onbekende kwade genius, die zint op wraak vanwege een gebeurtenis uit het verleden. Hij wordt het doelwit van een gruwelijk slim complot dat uiteindelijk maar op één manier kan eindigen: met zijn dood.

Over Wit vuur: ‘Spannend… met als extra bonus: Het avontuur van Aspern Hall – het verloren gewaande verhaal van Sir Arthur Conan Doyle.’ **** VN Detective en Thrillergids

‘De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.’ Publishers Weekly

Douglas Preston & Lincoln Child zijn de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Preston & Child
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024566921
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1255019 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368