Het antidieetboek (e-Book)

afvallen zonder kuren of andere fratsen volgens Eetschrijver

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Gerrit Jan Groothedde

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gewichtsverlies met je boerenverstand Goed eten én gewicht verliezen is niet moeilijk als je bereid bent de vele marketingmythes door te prikken. Dit boek geeft je daarvoor de middelen in handen vanuit een stevige kennis van zaken en op basis van persoonlijke ervaring. Met informatie, tips en een openhartig relaas van de auteur die door toepassing van een aantal simpele leefregels in anderhalf jaar tijd 35 kilo afviel. Het opent je de ogen met tal van praktijkvoorbeelden over de onzin die er vanuit de voedings- en dieetindustrie over je wordt uitgestort. Gerrit Jan Groothedde is culinair journalist. Eind jaren zeventig was hij souschef in het Brusselse restaurant L’Italiano. Sinds 2000 is hij freelance journalist.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerrit Jan Groothedde
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344505
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
748186 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141

Beschrijving

Gewichtsverlies met je boerenverstand

Goed eten én gewicht verliezen is niet moeilijk als je bereid bent de vele marketingmythes door te prikken. Dit boek geeft je daarvoor de middelen in handen vanuit een stevige kennis van zaken en op basis van persoonlijke ervaring.

Met informatie, tips en een openhartig relaas van de auteur die door toepassing van een aantal simpele leefregels in anderhalf jaar tijd 35 kilo afviel. Het opent je de ogen met tal van praktijkvoorbeelden over de onzin die er vanuit de voedings- en dieetindustrie over je wordt uitgestort.

Gerrit Jan Groothedde is culinair journalist. Eind jaren zeventig was hij souschef in het Brusselse restaurant L’Italiano. Sinds 2000 is hij freelance journalist.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerrit Jan Groothedde
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344505
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2015
Bestandsgrootte
748186 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141