Help, ik ben een helikoptermama

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Eva de Geyter

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Helikoptermama's, zo heten de moeders die ieder pad effenen, elke kreuk gladstrijken, en overal een waakzaam oogje in het zeil houden. Met heel veel liefde, maar ook een beetje met knikkende knieën. Goedbedoeld, maar soms een beetje verstikkend.Journaliste Eva De Geyter keek op een dag in de spiegel, en zag een helikoptermama. Met meer drang naar perfectie dan ze zelf ooit had gewild. En de overdonderende hoeveelheid adviezen waarmee ze elke dag om de oren werd geslagen, hielpen haar niet vooruit. Integendeel... In dit boek gaat ze op zoek naar de bron van dat perfectionisme.Met de conclusie steekt ze zichzelf, en andere helikoptermama's, een hart onder de riem.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eva de Geyter
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401407960
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Beschrijving

Helikoptermama's, zo heten de moeders die ieder pad effenen, elke kreuk gladstrijken, en overal een waakzaam oogje in het zeil houden. Met heel veel liefde, maar ook een beetje met knikkende knieën. Goedbedoeld, maar soms een beetje verstikkend.
Journaliste Eva De Geyter keek op een dag in de spiegel, en zag een helikoptermama. Met meer drang naar perfectie dan ze zelf ooit had gewild. En de overdonderende hoeveelheid adviezen waarmee ze elke dag om de oren werd geslagen, hielpen haar niet vooruit. Integendeel... In dit boek gaat ze op zoek naar de bron van dat perfectionisme.
Met de conclusie steekt ze zichzelf, en andere helikoptermama's, een hart onder de riem.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eva de Geyter
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401407960
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226