Helende stenen van A tot Z

de belangrijkste 'heelstenen' en hun versterkende eigenschappen voor lichaam en geest

Prijs € 9,90

Uitverkocht

Petra Sonnenberg

Paperback | Januari 1999 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Aan edelstenen worden sinds mensenheugenis tal van eigenschappen toegedicht. Edelstenen worden gebruikt als amulet tegen kwade invloeden en kwalijke aandoeningen, maar ook als sieraad. De energie van edelstenen kan ons op vele gebieden helpen ons algemeen welbevinden te versterken. De krachten en helende eigenschappen van edelstenen worden niet alleen gebruikt bij Reiki of Feng Shui, maar hebben als 'krachtbron' vaak ook een plaats gekregen in ons dagelijkse leven. Zo helpt een Rozenkwarts op de werkplek bijvoorbeeld uitstekend bij het neutraliseren van computerstraling en werkt een Amethist rustgevend bij stress. In dit complete 'edelstenengidsje' worden niet alleen alle belangrijke eigenschappen van edelstenen wat betreft hun fysieke en psychische invloed op onze innerlijke gesteldheid gegeven, maar ook hun toepassing in diverse esoterische disciplines kort uiteengezet. Hierdoor is een zeer handig naslagwerkje ontstaan dat inzicht geeft in alle belangrijke aspecten van het 'werken met de krachten van edelstenen'. Een 'minilexicon' die onmisbaar is voor iedereen die met stenen werkt en die geïnteresseerd is in de diepere achtergronden van de stimulerende eigenschappen van edelstenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petra Sonnenberg
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063784218
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1999
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Aan edelstenen worden sinds mensenheugenis tal van eigenschappen toegedicht. Edelstenen worden gebruikt als amulet tegen kwade invloeden en kwalijke aandoeningen, maar ook als sieraad. De energie van edelstenen kan ons op vele gebieden helpen ons algemeen welbevinden te versterken. De krachten en helende eigenschappen van edelstenen worden niet alleen gebruikt bij Reiki of Feng Shui, maar hebben als 'krachtbron' vaak ook een plaats gekregen in ons dagelijkse leven. Zo helpt een Rozenkwarts op de werkplek bijvoorbeeld uitstekend bij het neutraliseren van computerstraling en werkt een Amethist rustgevend bij stress. In dit complete 'edelstenengidsje' worden niet alleen alle belangrijke eigenschappen van edelstenen wat betreft hun fysieke en psychische invloed op onze innerlijke gesteldheid gegeven, maar ook hun toepassing in diverse esoterische disciplines kort uiteengezet. Hierdoor is een zeer handig naslagwerkje ontstaan dat inzicht geeft in alle belangrijke aspecten van het 'werken met de krachten van edelstenen'.
Een 'minilexicon' die onmisbaar is voor iedereen die met stenen werkt en die geïnteresseerd is in de diepere achtergronden van de stimulerende eigenschappen van edelstenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petra Sonnenberg
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063784218
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1999
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112