Harlequin Zomerspecial (e-Book)

Ligstoel op het strand / Man uit duizenden / Trouwen op Hawaï

€ 6,49
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Diana Palmer, Melanie Milburne, Jill Marie Landis

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Drie verhalen vol stralend zomergeluk…Ligstoel op het strandShelly redt tijdens een vakantie aan zee Ben, het zoontje van Faulkner, uit de golven. Ben vindt haar geweldig en wil niets liever dan dat ze de vriendin van zijn vader wordt. Maar of dat ook gebeurt, is nog maar de vraag: Shelly en Faulkner zijn allebei voorzichtig. Gelukkig heeft Ben de hele vakantie om ze te koppelen!Man uit duizendenWanneer de Italiaanse tycoon Vittorio Vassallo woedend bij Alice op de drempel verschijnt, denkt ze maar aan één ding: ze moet haar tweelingzus, die een conflict heeft met Vittorio, tegen elke prijs beschermen. Toch valt het haar moeilijk om kalm en afstandelijk te blijven: hij is namelijk onweerstaanbaar!Trouwen op HawaïTrouwen op het paradijselijke Hawaï, dat lijkt Kurt en Carrie superromantisch. Maar als Carrie vooruitgaat om de bruiloft te regelen, gaat er voortdurend van alles mis. Vast een slecht voorteken, denkt ze. Misschien moeten ze het huwelijk afblazen. Maar daar is Kurt het absoluut niet mee eens!Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diana Palmer, Melanie Milburne, Jill Marie Landis
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563702
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2023
Bestandsgrootte
1084794 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207

Beschrijving

Drie verhalen vol stralend zomergeluk…

Ligstoel op het strand

Shelly redt tijdens een vakantie aan zee Ben, het zoontje van Faulkner, uit de golven. Ben vindt haar geweldig en wil niets liever dan dat ze de vriendin van zijn vader wordt. Maar of dat ook gebeurt, is nog maar de vraag: Shelly en Faulkner zijn allebei voorzichtig. Gelukkig heeft Ben de hele vakantie om ze te koppelen!

Man uit duizenden

Wanneer de Italiaanse tycoon Vittorio Vassallo woedend bij Alice op de drempel verschijnt, denkt ze maar aan één ding: ze moet haar tweelingzus, die een conflict heeft met Vittorio, tegen elke prijs beschermen. Toch valt het haar moeilijk om kalm en afstandelijk te blijven: hij is namelijk onweerstaanbaar!

Trouwen op Hawaï

Trouwen op het paradijselijke Hawaï, dat lijkt Kurt en Carrie superromantisch. Maar als Carrie vooruitgaat om de bruiloft te regelen, gaat er voortdurend van alles mis. Vast een slecht voorteken, denkt ze. Misschien moeten ze het huwelijk afblazen. Maar daar is Kurt het absoluut niet mee eens!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diana Palmer, Melanie Milburne, Jill Marie Landis
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402563702
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2023
Bestandsgrootte
1084794 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
207