Handwerk (e-Book)

Drie Harry Bosch verhalen in één bundel

Prijs € 1,99
Download direct dit e-Book

Michael Connelly

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze eerste collectie Harry Bosch-verhalen is alleen verkrijgbaar als eBook. In 'Kerstcadeau' leidt de zaak van een tijdens een klus gedode inbreker ertoe dat Bosch een verband met zijn eigen verleden opvolgt. In 'Vaderdag' onderzoekt Bosch de ogenschijnlijk toevallige dood van een jongen en ziet hij zijn eigen angsten als vader onder ogen. In 'Handwerk' duikt Bosch in een van de eerste moordzaken waarmee hij als straatagent te maken kreeg, een zaak die decennialang onopgelost bleef. Deze verhalen zijn eerder in diverse Engelstalige bloemlezingen verschenen. 'Kerstcadeau' ('Christmas Even') werd gepubliceerd in 2004, 'Handwerk' ('Angle of Investigation') in 2005 en 'Vaderdag'  ('Father's Day') in 2007. Geen ervan verscheen eerder in vertaling. Koop ook de andere verhalenbundel: Moordvent

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Connelly
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236082
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
3332487 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
86

Beschrijving

Deze eerste collectie Harry Bosch-verhalen is alleen verkrijgbaar als eBook.


In 'Kerstcadeau' leidt de zaak van een tijdens een klus gedode inbreker ertoe dat Bosch een verband met zijn eigen verleden opvolgt.

In 'Vaderdag' onderzoekt Bosch de ogenschijnlijk toevallige dood van een jongen en ziet hij zijn eigen angsten als vader onder ogen.

In 'Handwerk' duikt Bosch in een van de eerste moordzaken waarmee hij als straatagent te maken kreeg, een zaak die decennialang onopgelost bleef.

Deze verhalen zijn eerder in diverse Engelstalige bloemlezingen verschenen. 'Kerstcadeau' ('Christmas Even') werd gepubliceerd in 2004, 'Handwerk' ('Angle of Investigation') in 2005 en 'Vaderdag'  ('Father's Day') in 2007. Geen ervan verscheen eerder in vertaling.

Koop ook de andere verhalenbundel: Moordvent

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Connelly
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236082
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
3332487 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
86